sproket Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Wreszcie odebrałem błotniki po poprawce.Przykręciłem lampę i ... Jak się podoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Powoli widze budzi sie do zycia nowa CZ :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sproket Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Motorek powoli nabiera kształtów. :biggrin: Na chwilę obecną zostało jeszcze zrzucenie tego dziwnego błotnika i montaż oryginalnego i przykręcenie siedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Te blotnik jedynie szpeci motocykl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sproket Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Jeszcze zostały kosmetyczne pierdoły do porobienia takie jak :- regulacje sprzęgła i zapłonu- regulacje hamulców- czyszczenie zbiornika- zmiana tego paskudnego siedzenia Na obecną chwilę (nie zwracając uwagi na siedzenie) Cezetka prezentuje się całkiem całkiem :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Rzeklbym ze bardzo ladnie :lalag: Tylko jeszcze troche silnik dopiesc i bedzie lux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Powstała CZ jak się patrzy. Pogratulować. :notworthy: Gdybyś chciał pozbyć się tego poprzedniego przedniego błotnika, to ja był bym zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ja mam swoją w orginale 6V 83r ale patrząc na zdięcia chyba terz ją odnowię zrobię fotki i wam pokarzę to doradzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Temat ucichł ale mam nadzieję że ktoś tu zagląda. Tak jak obiecywałem wziołem się za odnowienie mojei cezetki,wszystko praktycznie odnowiłem teraz tylko poskładać.Fotki złożonego też prześlę ,instalację elektryczną przerobiłem na 12V mam nadzieję że teraz sobie pojeżdżę na światłach.(tylko jeszcze muszę się nauczyć dodawać zdjęcia bo cały czas mi wyskakuje że plik zaduży). Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Robertso444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Temat ucichł ale mam nadzieję że ktoś tu zagląda. Tak jak obiecywałem wziołem się za odnowienie mojei cezetki,wszystko praktycznie odnowiłem teraz tylko poskładać.Fotki złożonego też prześlę ,instalację elektryczną przerobiłem na 12V mam nadzieję że teraz sobie pojeżdżę na światłach.(tylko jeszcze muszę się nauczyć dodawać zdjęcia bo cały czas mi wyskakuje że plik zaduży).Dok1.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 To jest oryginalny lakier z palety CZ ? Jakiś ciemny się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Oryginał takie wychodziły 83r 6V bordo , jaśniejsze były później 12V pomarańczowe.Dok1.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Pierwsza jazdaDok12.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosun Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Również odbudowuję CZ350,ale zostawiam oryginalny lakier(machaniczna pomarańcza).Motocykl jest z 1989 roku z instalacją 12V.Założyłem elektroniczny regulator napięcia i zastanawiam się nad elektronicznym zapłonem.Są osiągalne czeskie zapłony VAPE,ktoś robi podróbki w Polsce i są też ukraińskie.Ma ktoś doświadczenie z tym?Polecicie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Ja w mojej Jawie mam polskiej produkcji zapłon. Ale chyba jest to podróbka bo kosztowała mnie około 170zł. Różnica w osiągach nieznaczna, spalanie spadło, silnik lepiej się kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi