Skocz do zawartości

UWAGA!!VI SSSJ

Piaffe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!!

Buber tak sugeruje, że to niby ja mam jakieś pozwolenie dawać :icon_question: Pozostawię bez komentarza :wink:

Demokratycznie i chyba tak jak zawsze piszcie czy chcecie przyjechać do nas, czy może macie inne propozycje.

Terminy.... No i tu jest mały problem bo wyboru wielkiego nie ma :wink:

1. Może być 29.04 do nawet 3.05 (ujeździmy się, że hej tylko koszt będzie nieco większy niż za zwyczaj)

2. 5, 6, 7. 05, bo potem wyjeżdżamy na Mazury, a potem to Buber znów wyjeżdża zdobywać morza i oceany.

No to decydujcie......

Pozdrawiam z zasypanego śniegiem po dziurki w nosie Jagniątkowa

Wszystkich chyba zawiało, zasypało i zamroziło, oczywiście mam na myśli coroczny nagły i niespodziewany atak zimy :icon_mrgreen:

Ja jedynie mogę wyrazić szczere chęci przyjazdu :crossy: na kolejne spotkanie, ale w mojej sytłacji trudno cokolwiek planować.

Jeżeli zechcesz coś napisać - a co słychać? Pozbierałeś się zdrowotnie do kupy? Kij z moto, załatwimy ci coś na miejscu do pojeżdżenia, przyjedziesz na plecaka, ale co tam u Ciebie? Sysko git?

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Dziś byłem na kontroli lekarskiej, dostałem szpryce w kolano, dalej nie mogę obciążać nogi, za to muszę dużo ćwiczyć bo zakres ugięcia nogi w kolanie jest nie większy niż 20 stopni.

przyjedziesz na plecaka

Ja w roli plecaczka :icon_eek: , oj zawału bym dostał :icon_rolleyes: ,

no chyba żeby mnie wiozła jakaś gorąca laska, to może bym zaryzykował :icon_mrgreen:

Najważniejsze jednak żeby Sylwia cieszyła się jak najlepszym zdrowiem :bigrazz:

Edytowane przez wolkan

Aż mi się buźka uśmiechnęła jak przeczytałem ten temat ale ..... .

Niestety albo stety :-) Karolina planuje mniej więcej w tym terminie zostać mamusią i mój wyjazd jest ścisle od tego uzależniony. Tak więc nie składam deklaracji czy będe bo niestety tego nie będe wiedział do ostatniej chwili.

Jeżli chodzi o termin to również nie moge się wypowiadać w mojej sytuacji - niech zdecydują Ci co jada na 100%.

Pzdr.

• 2 tygodnie później...

Heyka,

już się gubię w tych numerkach :biggrin:

Jak najbardziej na tak, ale czy w kwietniu u Was już nie będzie śniegu?

pozdro

ps. A Ty Wolkan to się żwawiej zginaj, bo do VII SSSJ się nie wyrobisz :icon_rolleyes:

ps2. Ania zmień moto w podpisie :crossy:

Edytowane przez Peterek

No proszę, a ja znowu bym temat przegapiła ;P

Jak będę miała czym to na pewno przyjadę.... :D pochwalić się nowym sprzętem i sprawdzić czy pod górkę podjedzie :icon_razz:

Już nie mogę się doczekać kiedy Was zobaczę :icon_mrgreen:

Jeśli przyjmiecie nowego do waszego grona :notworthy: , to z największą przyjemnością odwiedzę wasz region.

Czytając wasze opisy i przeglądając zdjęcia, już w tym roku miałem ochotę jechać, ale cóż, życie bywa okrutne. Mam nadzieje, że w przyszłym roku będzie mi dane poznać zacne grono :buttrock:

• 2 tygodnie później...

Tym razem nie przegapiłem tematu :)

Co o drugiego terminu podanego przez Panią Kierownik to jestem "za" :)

(tak sobie gdybam że w długi wekend na drogach bedzie wysyp niedzielnych kierowcow i innych "kapeluszników" którzy bedą chcieli zobaczyć góry, co może sie przekładac na większy ruch, korki i inne zagrożenia, łącznie z podwyższonymi cenami itp itd. Ale to są moje gdybania a tutaj i tak decyduje większość :buttrock: )

ps.Peterek, jak będzie snieg to wszyscy założymy kostki i będzie zabawa po pachy.

Korzystając z okazji Wszystkim starojapońcom i nie tylko życzę Spokojnych, Rodzinnych i Cudownych Świąt Bożego Narodzenia

oraz Pomyślności w NOWYM ROKU :crossy: http://www.youtube.com/watch?v=F4KHhlJV39k...player_embedded

Edytowane przez matata

Korzystając z okazji Wszystkim starojapońcom i nie tylko życzę Spokojnych, Rodzinnych i Cudownych Świąt Bożego Narodzenia

oraz Pomyślności w NOWYM ROKU :crossy: http://www.youtube.com/watch?v=F4KHhlJV39k...player_embedded

Dołączam się do życzeń :icon_biggrin:

Ja mam w tym roku spóźniony zapłon i dodatkowo cierpię na brak weny :wink: ale życzę Wam wszystkim spokoju w sercach i uśmiechu na twarzy, szerokich i bezpiecznych zakrętów w 2011!!

Odliczam dni do naszego spotkania bo po za tym, że tęsknię za Wami wszystkimi to z tym spotkaniem wiąże się powrót Marcina, koniec studiów i wyjazd na moje ukochane Mazury :wink:

Pozdrawiam cieplutko!!!!

• 2 tygodnie później...

Z NOWOROCZNYMI Życzeniami :)

Witam,

to może jakaś lista dla PANI Kierownik :)

1 termin - 29,30 kwiecień - 1,2,i 3 maja - czyli max - 5 dni !!!

.-

.-

2 termin - 5,6,i 7 maja - czyli max 3 dni !!!

.-matata

.-miras

Edytowane przez miras69

-

-

- matata

- miras

- Peterek

Pięć dni to stanowczo za długo. Gospodarze po takim czasie ocipieją :icon_rolleyes: i nie będzie następnego SSSJ.

pozdro

-

-

- matata

- miras

- Peterek

- Aśka + Prince

Chyba, że krzyż nie przestanie boleć, a motocykl znowu się posypie :bigrazz:

P.S. Wszystkigo dobrego w nowym roku! :flesje: