Jumper Opublikowano 8 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 Zwracam się do was z pewną prośbą.Zastanawiam się nad zmianą motocykla na przyszły sezon (muszę jeszcze sprzedać obecny) i trochę się waham, bo nie wiem co wybrać. Wcześniej byłem zdecydowany już na yamahe xt 600, głównie ze względu na to, że to jest jeden gar, wiadomo, że prosty i tani w eksploatacji. Jednakże dzisiaj jadąc na bazar do Łodzi (jechałem z bratem i jego dziewczyną samochodem) minęliśmy komis, a tuż przy drodze wystawiona była szr 660. wszedł więc temat, że ten motocykl też ma jeden gar, a co najfajniejsze jest to jakby niebyło motor sportowy. Jakoś tak naszła mnie na to ochota, głównie z racji tego że brat zmienia swoje klr w przyszlym sezonie na cos bardziej szosowego. Jakoże chce z nim polatać to pomyślałem właśnie, że jak na początek przygody z motocyklami o większej pojemności to doskonałe rozwiązanie. czwórka w rzędzie nie wchodzi narazie w grę, bo wiadomo jakie koszty. Chciałbym żebyście powiedzieli mi coś o tym motocyklu ( ze strony tech., jak się sprawuje itp.) , głównie zwracam się do posiadaczy tej maszyny, lub dali jakieś rady co wybrać lepiej. z góry dzięki Pozdrawiam i pomyślnych wiatrów życzę ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damios Opublikowano 8 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 Wg mnie motorek jest swietny, ciekawe polaczenie- budowa sciga i silnik 1 cylindrowy. Zorientuj sie jak jest do tego z czesciami ( z czesciami do silnika nie powinno byc problemu bo jest czesto wykorzystywany np. w Mz). Do tego jest bardzo ladny. Zostal zaprojektowany przez wloskiego importera yamahy - Belgrade (czy jakos tak), wh mnie ciekawy sprzecik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C@nniB@LL Opublikowano 20 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 pod wzgledem ekonomicznym jest ok, ale jest maly i jak jestes troche wiekszy to za wygodnie ci nie bedzie...ale jak bardzo ci sie podoba to kupuj, to nie jest zly wybor....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 20 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 silnik bodajże od xtz660-więc z czesciami większego problemu nie powinno byćale z resztą to będzie już chyba problem bo niewiele jeźdźi tych motocyklija bym się raczj nie pakował i został przy czyms bardziej typowym Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi