Skocz do zawartości

Yamaha szr 660 ???

Rekomendowane odpowiedzi

Zwracam się do was z pewną prośbą.

Zastanawiam się nad zmianą motocykla na przyszły sezon (muszę jeszcze sprzedać obecny) i trochę się waham, bo nie wiem co wybrać. Wcześniej byłem zdecydowany już na yamahe xt 600, głównie ze względu na to, że to jest jeden gar, wiadomo, że prosty i tani w eksploatacji. Jednakże dzisiaj jadąc na bazar do Łodzi (jechałem z bratem i jego dziewczyną samochodem) minęliśmy komis, a tuż przy drodze wystawiona była szr 660. wszedł więc temat, że ten motocykl też ma jeden gar, a co najfajniejsze jest to jakby niebyło motor sportowy. Jakoś tak naszła mnie na to ochota, głównie z racji tego że brat zmienia swoje klr w przyszlym sezonie na cos bardziej szosowego. Jakoże chce z nim polatać to pomyślałem właśnie, że jak na początek przygody z motocyklami o większej pojemności to doskonałe rozwiązanie. czwórka w rzędzie nie wchodzi narazie w grę, bo wiadomo jakie koszty.

Chciałbym żebyście powiedzieli mi coś o tym motocyklu ( ze strony tech., jak się sprawuje itp.) , głównie zwracam się do posiadaczy tej maszyny, lub dali jakieś rady co wybrać lepiej. z góry dzięki

Pozdrawiam i pomyślnych wiatrów życzę ;) :buttrock:

Wg mnie motorek jest swietny, ciekawe polaczenie- budowa sciga i silnik 1 cylindrowy. Zorientuj sie jak jest do tego z czesciami ( z czesciami do silnika nie powinno byc problemu bo jest czesto wykorzystywany np. w Mz). Do tego jest bardzo ladny. Zostal zaprojektowany przez wloskiego importera yamahy - Belgrade (czy jakos tak), wh mnie ciekawy sprzecik.

• 2 tygodnie później...

silnik bodajże od xtz660-więc z czesciami większego problemu nie powinno być

ale z resztą to będzie już chyba problem bo niewiele jeźdźi tych motocykli

ja bym się raczj nie pakował i został przy czyms bardziej typowym

Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100

https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090