Skocz do zawartości

Szkocja maj 2011

Robas
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

myślę o terminie 24 -25 kwietnia. podobno, co zreszta ostatnie lata się sprawdza, kwiecień ma być bardzo gorący i suchy, a w maju pogoda ma się trochę pogorszyć... Wojtek co o tym sądzisz? :)

:crossy: ze mną jak z dzieckiem aby jechać :lalag:

Jak bedzie zimno to sie ubierze, jak cieplo to sciagnie. Pogody nie da sie zagwarantowac ani za bardzo przewidziec.

Np 2 lata temu w Maju w Tomintul - troszke wyzej niz Braemar: http://img510.imageshack.us/img510/7648/59026a0a.jpg

trzebo bylo do cienia spierdzielac :)

Tak sobie patrzam na tą trase w Irandii i chętnie, o ile można to bym wam troche ją zmodernizował :wink: bo omijacie kilka bardzo ciekawch miejsc :icon_rolleyes:

Co do pogody w kwietniu to upałów tu nie ma....ale deszczu też nie za wiele :wink:

Jeśli chcecie wjechać wcześniej do Irl, a póżniej Szkocja to nie pchajcie się przez Anglie do Hollyhead ino Smigajcie na Walie(Fishguard or Pembroke) :wink: Jest bardziej Easy i polecicie sobie połdniem Irlandii.

Jak weżmiecie sobie do serca to co npisałem, to możemy działać z mapką :icon_mrgreen:

Edytowane przez Syrek

:crossy: ze mną jak z dzieckiem aby jechać :lalag:

:lalag: bezcenny kompan podróży z Ciebie :notworthy:

Tak sobie patrzam na tą trase w Irandii i chętnie, o ile można to bym wam troche ją zmodernizował :wink: bo omijacie kilka bardzo ciekawch miejsc :icon_rolleyes:

Co do pogody w kwietniu to upałów tu nie ma....ale deszczu też nie za wiele :wink:

Jeśli chcecie wjechać wcześniej do Irl, a póżniej Szkocja to nie pchajcie się przez Anglie do Hollyhead ino Smigajcie na Walie(Fishguard or Pembroke) :wink: Jest bardziej Easy i polecicie sobie połdniem Irlandii.

Jak weżmiecie sobie do serca to co npisałem, to możemy działać z mapką :icon_mrgreen:

kierunek podróży to szkocja potem irlandia, przeciwnie do ruchu wskazówek zegara. co masz na myśli pisząc 'Easy' i o jakie miejscówki masz na myśli?

WWW.WGM.NET.PL

Np: Ring of Kerry, Dingle, Góry Wicklow.

Choć pewnie takich widoków bedziecie mieli dużo po drodze :wink:

Najważniejsze że macie zamiar jechać przez moją miejscowość.

Mam tylko nadzieje,że nie bedzie to w czasie naszego wyjazdu do Andory.

myślę, żeby zabukować pomału prom co Ty na to ROZI?

:banghead: nie lubię słowa zabukować!!!!!

:notworthy: o rezerwacją promu trzeba już myśleć :buttrock:

pozdro

Edytowane przez ROZI

Ja juz wiem, ze wolne bede mial od 16- 30 kwietnia :buttrock: Totez pisalbym sie tylko na Szkocje.

Jesli plany Wam sie nie zmienily, to dolaczylbym do Was w Newcastle. Musialbym tylko wiedziec ktorego dnia tam dotrzecie i mniej wiecej o ktorej godzinie:) Ale widze ze to sie wyklaruje na przestrzeni kilku najblizszych postow :icon_razz:

PS. Wiadomo ilu nas juz bedzie?

Edytowane przez whistler26

Ja juz wiem, ze wolne bede mial od 16- 30 kwietnia :buttrock: Totez pisalbym sie tylko na Szkocje.

Jesli plany Wam sie nie zmienily, to dolaczylbym do Was w Newcastle. Musialbym tylko wiedziec ktorego dnia tam dotrzecie i mniej wiecej o ktorej godzinie:) Ale widze ze to sie wyklaruje na przestrzeni kilku najblizszych postow :icon_razz:

PS. Wiadomo ilu nas juz bedzie?

ale gdzie będzie? :) bo każdy widze po trochu z nami się pobuja :) Vector miał lecieć do amsterdamu, ale coś cicho-sza, Ty lecisz z nami od newcastle, po drodze jeszcze Syrek w Szkocji i Dyziowq w Irlandii mają się podłaczyć... i to chyba wszyscy na dzień dzisiejszy

ja nie bukuje tylko rezerwuje :banghead:

tylko podaj mi dokładny termin kiedy lecimy :notworthy:

myślę, że 25 kwiecień będzie ok co?

WWW.WGM.NET.PL

Przepraszam ale nie moge nic obiecac na 100%

Smigamy w polowie Maja do Hiszpani, musze przed tym moto serwisowac i nie wiem jak sie to wszystko ulozy.

Postaram sie wyskoczyc z wami na jeden dzien ale nie moge obiecac.

spoko, zgadamy się jak będziemy się zbliżać w Twoje rejony :)

WWW.WGM.NET.PL

ale gdzie będzie? :) bo każdy widze po trochu z nami się pobuja :) Vector miał lecieć do amsterdamu, ale coś cicho-sza, Ty lecisz z nami od newcastle, po drodze jeszcze Syrek w Szkocji i Dyziowq w Irlandii mają się podłaczyć... i to chyba wszyscy na dzień dzisiejszy

myślę, że 25 kwiecień będzie ok co?

w sumie dobre pytanie :wink: czyli taka mala grupka, zeby nie powiedziec - para sie szykuje :icon_razz:

ja od Newcastle dolaczam, gdyz chwilowo na wyspach (leeds) wiec nie mam mozliwosci z Polski wyruszyc, a szkoda..

bede sledzil dalej temat :crossy: