ROZI Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 myślę o terminie 24 -25 kwietnia. podobno, co zreszta ostatnie lata się sprawdza, kwiecień ma być bardzo gorący i suchy, a w maju pogoda ma się trochę pogorszyć... Wojtek co o tym sądzisz? :) :crossy: ze mną jak z dzieckiem aby jechać :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jak bedzie zimno to sie ubierze, jak cieplo to sciagnie. Pogody nie da sie zagwarantowac ani za bardzo przewidziec. Np 2 lata temu w Maju w Tomintul - troszke wyzej niz Braemar: http://img510.imageshack.us/img510/7648/59026a0a.jpg trzebo bylo do cienia spierdzielac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 (edytowane) Tak sobie patrzam na tą trase w Irandii i chętnie, o ile można to bym wam troche ją zmodernizował :wink: bo omijacie kilka bardzo ciekawch miejsc :icon_rolleyes: Co do pogody w kwietniu to upałów tu nie ma....ale deszczu też nie za wiele :wink: Jeśli chcecie wjechać wcześniej do Irl, a póżniej Szkocja to nie pchajcie się przez Anglie do Hollyhead ino Smigajcie na Walie(Fishguard or Pembroke) :wink: Jest bardziej Easy i polecicie sobie połdniem Irlandii. Jak weżmiecie sobie do serca to co npisałem, to możemy działać z mapką :icon_mrgreen: Edytowane 7 Stycznia 2011 przez Syrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 :crossy: ze mną jak z dzieckiem aby jechać :lalag: :lalag: bezcenny kompan podróży z Ciebie :notworthy: Tak sobie patrzam na tą trase w Irandii i chętnie, o ile można to bym wam troche ją zmodernizował :wink: bo omijacie kilka bardzo ciekawch miejsc :icon_rolleyes: Co do pogody w kwietniu to upałów tu nie ma....ale deszczu też nie za wiele :wink: Jeśli chcecie wjechać wcześniej do Irl, a póżniej Szkocja to nie pchajcie się przez Anglie do Hollyhead ino Smigajcie na Walie(Fishguard or Pembroke) :wink: Jest bardziej Easy i polecicie sobie połdniem Irlandii. Jak weżmiecie sobie do serca to co npisałem, to możemy działać z mapką :icon_mrgreen: kierunek podróży to szkocja potem irlandia, przeciwnie do ruchu wskazówek zegara. co masz na myśli pisząc 'Easy' i o jakie miejscówki masz na myśli? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Np: Ring of Kerry, Dingle, Góry Wicklow. Choć pewnie takich widoków bedziecie mieli dużo po drodze :wink: Najważniejsze że macie zamiar jechać przez moją miejscowość. Mam tylko nadzieje,że nie bedzie to w czasie naszego wyjazdu do Andory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 (edytowane) ale kicha to forum!!! znowu żdżarło posty :evil: :banghead: VECTOR żyjesz? :) myślę, żeby zabukować pomału prom co Ty na to ROZI? Edytowane 11 Stycznia 2011 przez Robas Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 (edytowane) myślę, żeby zabukować pomału prom co Ty na to ROZI? :banghead: nie lubię słowa zabukować!!!!! :notworthy: o rezerwacją promu trzeba już myśleć :buttrock: pozdro Edytowane 11 Stycznia 2011 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 ja obcykałem trasę więc bukowanie zostawiam Tobie :icon_razz: jak coś znajdziesz zapodaj Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 (edytowane) Ja juz wiem, ze wolne bede mial od 16- 30 kwietnia :buttrock: Totez pisalbym sie tylko na Szkocje. Jesli plany Wam sie nie zmienily, to dolaczylbym do Was w Newcastle. Musialbym tylko wiedziec ktorego dnia tam dotrzecie i mniej wiecej o ktorej godzinie:) Ale widze ze to sie wyklaruje na przestrzeni kilku najblizszych postow :icon_razz: PS. Wiadomo ilu nas juz bedzie? Edytowane 11 Stycznia 2011 przez whistler26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 ja obcykałem trasę więc bukowanie zostawiam Tobie :icon_razz: jak coś znajdziesz zapodaj ja nie bukuje tylko rezerwuje :banghead: tylko podaj mi dokładny termin kiedy lecimy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja juz wiem, ze wolne bede mial od 16- 30 kwietnia :buttrock: Totez pisalbym sie tylko na Szkocje. Jesli plany Wam sie nie zmienily, to dolaczylbym do Was w Newcastle. Musialbym tylko wiedziec ktorego dnia tam dotrzecie i mniej wiecej o ktorej godzinie:) Ale widze ze to sie wyklaruje na przestrzeni kilku najblizszych postow :icon_razz: PS. Wiadomo ilu nas juz bedzie? ale gdzie będzie? :) bo każdy widze po trochu z nami się pobuja :) Vector miał lecieć do amsterdamu, ale coś cicho-sza, Ty lecisz z nami od newcastle, po drodze jeszcze Syrek w Szkocji i Dyziowq w Irlandii mają się podłaczyć... i to chyba wszyscy na dzień dzisiejszy ja nie bukuje tylko rezerwuje :banghead: tylko podaj mi dokładny termin kiedy lecimy :notworthy: myślę, że 25 kwiecień będzie ok co? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Przepraszam ale nie moge nic obiecac na 100% Smigamy w polowie Maja do Hiszpani, musze przed tym moto serwisowac i nie wiem jak sie to wszystko ulozy. Postaram sie wyskoczyc z wami na jeden dzien ale nie moge obiecac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Przepraszam ale nie moge nic obiecac na 100% Smigamy w polowie Maja do Hiszpani, musze przed tym moto serwisowac i nie wiem jak sie to wszystko ulozy. Postaram sie wyskoczyc z wami na jeden dzien ale nie moge obiecac. spoko, zgadamy się jak będziemy się zbliżać w Twoje rejony :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 ale gdzie będzie? :) bo każdy widze po trochu z nami się pobuja :) Vector miał lecieć do amsterdamu, ale coś cicho-sza, Ty lecisz z nami od newcastle, po drodze jeszcze Syrek w Szkocji i Dyziowq w Irlandii mają się podłaczyć... i to chyba wszyscy na dzień dzisiejszy myślę, że 25 kwiecień będzie ok co? w sumie dobre pytanie :wink: czyli taka mala grupka, zeby nie powiedziec - para sie szykuje :icon_razz: ja od Newcastle dolaczam, gdyz chwilowo na wyspach (leeds) wiec nie mam mozliwosci z Polski wyruszyc, a szkoda.. bede sledzil dalej temat :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Robas....ja to w Irlandii się podłącze, a Dyzio w Szczotlandi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi