ROZI Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 wykasuje Ci za tą organizację...!!! :icon_biggrin: W ramach przeprosin zaopiekuję się twoim plecaczkiem :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 W ramach przeprosin zaopiekuję się twoim plecaczkiem :icon_twisted: Najpierw foto... :biggrin: :wink: Najlepiej to by było chyba na początku przyszłego roku zaklepać? Dajny na samym początku stycznia...? Rozi, który masz rocznik tej VFR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 (edytowane) Rozi, który masz rocznik tej VFR? V-TEC :crossy: Edytowane 16 Listopada 2010 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Teraz :icon_twisted: Własnie w Twoich okolicach(Duisburg) kimaliśmy w drodze do Polski :wink: Faktycznie rzut beretem moherowym :icon_mrgreen: Monter, bardzo miło by było wypić wspólnie browarka :flesje: Czekam :flesje: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 zapakowałem trase do gps i z mojej miejscowości objeżdżając całą Szkocję kończąc na Glasgow wychodzi jak dotąd równe 4000 km i 55 godzin ciągłej jazdy co daje średnią 72,73 km/h :) 285,71 km dziennie i 3,93 godz. jazdy dziennie a do tego należy jeszcze doliczyć powrót. Z drugiej strony dojazdem w jedną i drugą ponad 2500 km dużo można nadrobić więc chyba starczy czasu na Irlandię jeszcze ale liczę że będzie to dodatkowe ok. 1500-2000 km Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 A jak z rezerwacją biletów? Myśleliście już nad tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 myślę, że jak zrobi się rezerwację pod koniec stycznia będzie ok. i odrazu hotel w amsterdamie :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Robas to ja chętnie poznam Twoją wersję :) Myślałem, że dajemy bezpośrednio na prom, bez noclegu w Amsterdamie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 myślę, że jak zrobi się rezerwację pod koniec stycznia będzie ok. i odrazu hotel w amsterdamie :) :biggrin: a co ty zrobisz z plecaczkiem w Amsterdamie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Robas to ja chętnie poznam Twoją wersję :) Myślałem, że dajemy bezpośrednio na prom, bez noclegu w Amsterdamie ;) VECTOR, proszę Cię... :_) przecież pisałem na początku, że jeden nocleg i następny dzień będziemy w amsterdamie. później też nie walimy ostro do aberdeen tylko robimy po drodze edynburg, falkirk i castle dunnottar ale to myśle już w jednym dniu zrobić. a Ty zostajesz w Aberdeen czy lecisz dalej z nami? :biggrin: a co ty zrobisz z plecaczkiem w Amsterdamie :icon_mrgreen: zostaniecie w hotelu na kakao :icon_razz: a my z VECTOREM na czerwoną ulicę :clap: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 VECTOR, proszę Cię... :_) przecież pisałem na początku, że jeden nocleg i następny dzień będziemy w amsterdamie. później też nie walimy ostro do aberdeen tylko robimy po drodze edynburg, falkirk i castle dunnottar ale to myśle już w jednym dniu zrobić. a Ty zostajesz w Aberdeen czy lecisz dalej z nami? No tak, ale myślałem, że to propozycja do dogadania... Niestety ja będę bardzo ściśle ograniczony czasem... Nie znam takiego pojęcia jak urlop ;) Także to cały czas dla mnie kwestia otwarta, ale najprawdopodobniej nie będę mógł z Wami nocować w Amsterdamie i na wyspach. Mam wizję zrobić w jeden dzień Amsterdam i prom, w międzyczasie się wyspać, a później na jednego strzała do Aberdeen, gdzie u Mikołaja będę miał bazę wypadową ;) Będę miał maksymalnie okrągły tydzień... Nie zrobię z Wami Irlandii :) zostaniecie w hotelu na kakao :icon_razz: a my z VECTOREM na czerwoną ulicę :clap: Ta! Słyszałem, że fajne są :bigrazz: Warto :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 ostatnio tylko przejeźdzałem przez Amsterdam (centrum) i tym razem zamierzam zatrzymać się na trochę dłużej...wobec tego razem polecimy tylko do Amsterdamu i później mozemy się jeszcze zgadać w Aberdeen. pomyśl nad zatrzymaniem się z nami w Amsterdamie, jeden dzień Cię nie zbawi... Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 zostaniecie w hotelu na kakao :icon_razz: Uwazaj bo moze miec wtedy duzo gosci ... na to kakao :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 ostatnio tylko przejeźdzałem przez Amsterdam (centrum) i tym razem zamierzam zatrzymać się na trochę dłużej...wobec tego razem polecimy tylko do Amsterdamu i później mozemy się jeszcze zgadać w Aberdeen. pomyśl nad zatrzymaniem się z nami w Amsterdamie, jeden dzień Cię nie zbawi... Robas, oczywiście, że będziemy jeszcze rozmawiać :) Na razie troszkę czasu zostało, na pewno się dogadamy. A wszystko jeszcze zależy jak będzie wyglądał przyszły rok, może faktycznie będę miał mało obowiązków i polecę z Wami na dłużej... Ale na razie to wróżenie z fusów ;) Nie mówię nie, nie mówię tak! Muszę powoli się rozglądać za jakimś tank bagiem albo sakwami... A Wy maszyny na przyszły sezon macie już przygotowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 (edytowane) zostaniecie w hotelu na kakao :icon_razz: a my z VECTOREM na czerwoną ulicę :clap: :icon_twisted: zgadzam się, zawsze pomagam potrzebującym w potrzebie :icon_mrgreen: zarobić na prom :icon_razz: Edytowane 24 Listopada 2010 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi