dyziowg Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Szczerze mowiac to nie wiem, popatrz na stronce przewoznika, powinno byc napisane czego nie wolno pakowac. Z drugiej strony jak nie bedziesz mowil to nikt Ci do kufrow nie bedzie zagladal. Syrek, Jak po Szkocji? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 whistler lecisz? mam koję zarezerwowaną jakby co :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 whistler lecisz? mam koję zarezerwowaną jakby co :) hejka, 16go mam 2 egzaminy wiec moglbym dolaczyc albo wieczorem, albo dopiero rano 17go. Gdzie bedziecie/bedziesz w tych dniach:> Ja w Anglii mam moto wiec chyba obedzie sie bez koji, ale dzieki za pamiec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 hejka, 16go mam 2 egzaminy wiec moglbym dolaczyc albo wieczorem, albo dopiero rano 17go. Gdzie bedziecie/bedziesz w tych dniach:> Ja w Anglii mam moto wiec chyba obedzie sie bez koji, ale dzieki za pamiec:)pewnie będę gdzieś na południu Szkocji, 16 rano o 9.00 dobiję dopiero do wysp :) a Ty jesteś cały czas teraz w UK czy Polsce? daj telefon na pw Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 pewnie będę gdzieś na południu Szkocji, 16 rano o 9.00 dobiję dopiero do wysp :) a Ty jesteś cały czas teraz w UK czy Polsce? daj telefon na pwod 16 do którego masz czas? coś pisałeś że musisz być w Polsce na ślubie to moze razem polecimy? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Szczerze mowiac to nie wiem, popatrz na stronce przewoznika, powinno byc napisane czego nie wolno pakowac. Z drugiej strony jak nie bedziesz mowil to nikt Ci do kufrow nie bedzie zagladal. Syrek, Jak po Szkocji? :flesje: Kurde zajebiscie tam jest. Tylko mi powiedz Dyziu, co mi grozi za przekroczenie predkości o 60km, bo mnie capneli i czekam na wieści z sądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Nie fajnie, nie chce Ci glupot gadac, a i tak zreszta nie wiem. Nie kumam czemu maja Ci cos zrobic, skoro jestes z IRL poludniowej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 To, że bede musiał zapłacic, i to nie mało to wiem....pytanie ile?? Capneli nas 3, próbowalismy dogonic naszą grupe, troche przycisnelismy i niestety...mielismy 95mil na ograniczeniu do 60. Mam tylko nadzieje,że na mandacie się skonczy. Dyzio, orientujesz się, jak to jest z tymi kamerami na utostradach,przeciesz tam co chwile jest radar, kamera itp.nie wiem jak tam jezdzic. Cykają foty od tyłu??? Co do samej Szkocji, to jest to naprawde piękny kraj i warto tam się wybrac. Tu taka mała kompilacja fotek ze szkocji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 W Aberdeenshire jest tego jeszcze wiecej :DZazwyczaj dobrze widoczne i pomalowane na zolto/czarno cykaja fotki z tylu - zwilonic, a jak miniesz paski na asfalcie to jedziesz dalej ;) Ale z tego co mysle moze Ci chodzic o autostrady w okolicach Glasgow - tam jest teraz duzo robot drogowych i postawili kamery sredniej predkosci i limit 40mhp, kamery zczytuja tablice z przodu, wiec na moto nie dzialaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Bo jak te kamery zczytują rejestracje od tyłu, to cała ekipa bedzie siedzieć w jednej celi :bigrazz: Tak, szczególnie chodzi mi, o te na autostradzie w okolicach Glasgow....no to mnie troche uspokoiłes :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 niestety sprawy sie pokomplikowaly u mnie i na razie wyjazd odwołany :banghead: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Nawet Ci sie udalo, bo z tego co slysze to w tym terminie pogoda w szkocji nie byla dobra. Wiatr, pozamykane mosty, powalone drzewa itp.Nic tylko bys sie wk***wial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 mam zamiar ją zaatakować we wrześniu :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 pewna ekipa leci 9 lipca wiec może przyłącze sie do niej :) Dyzio daj namiary :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 pewna ekipa leci 9 lipca wiec może przyłącze sie do niej :) Dyzio daj namiary :)Około 24 lipca jadę z żoną z Glasgow do Polski, chętnie się podłączę, chyba że będzie po sprawie.PozdrawiamJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi