ROZI Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 25 kwiecień będzie ok co? :crossy: niechaj bude ja mogę i w niedzielę jechać ma być ładna pogoda :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 to 24go macie prom czy dopiero z PL wyjezdzacie:>? bo sie juz gubie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Robas....ja to w Irlandii się podłącze, a Dyzio w Szczotlandi :icon_razz: to troszkę pozamieniałem :) :crossy: niechaj bude ja mogę i w niedzielę jechać ma być ładna pogoda :cool: :notworthy: kurczę, widzę że Ty mógłbyś jechać nawet 33 grudnia ;) tak trzymać :buttrock: myślę, że dobrze byłoby gdybyś zapodał do mnie na spokojnie w niedzielę po zjedzeniu jajka i 25 polecielibyśmy ode mnie dalej, tylko prom jest o 17.30 a drogi na 10 godzin jazdy (z mojej miejscowości)+ przejazd przez amsterdam, czyli teoretycznie gdybyśmy wyjechali o 6 to na styk może zdążylibyśmy, jeśli po drodze nie wydarzyłoby się nic... dlatego myślę, że bezpieczniej byłoby przekimać gdzieś w Amsterdamie i uderzyć na spokojnie drugiego dnia, co o tym sądzisz? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 (edytowane) :icon_idea: a jedziesz z plecakiem? :notworthy: kurczę, widzę że Ty mógłbyś jechać nawet 33 grudnia ;) tak trzymać :buttrock: myślę, że dobrze byłoby gdybyś zapodał do mnie na spokojnie w niedzielę po zjedzeniu jajka i 25 polecielibyśmy ode mnie dalej, tylko prom jest o 17.30 a drogi na 10 godzin jazdy (z mojej miejscowości)+ przejazd przez amsterdam, czyli teoretycznie gdybyśmy wyjechali o 6 to na styk może zdążylibyśmy, jeśli po drodze nie wydarzyłoby się nic... dlatego myślę, że bezpieczniej byłoby przekimać gdzieś w Amsterdamie i uderzyć na spokojnie drugiego dnia, co o tym sądzisz? Myślę że opcja z nocką w Amsterdamie będzie lepsza tym bardziej że masz tam koleżanki :bigrazz: teraz ja spróbuję z nimi porozmawiać :icon_twisted: Edytowane 13 Stycznia 2011 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 :icon_idea: a jedziesz z plecakiem? Myślę że opcja z nocką w Amsterdamie będzie lepsza tym bardziej że masz tam koleżanki :bigrazz: teraz ja spróbuję z nimi porozmawiać :icon_twisted: nie w amsterdamie tylko w weert :) i już jej nie ma. za to możesz pogadać z tymi z czerwonej i będę obserwował Twoje poczynania :clap: :icon_eek: na szczęście jadę sam :icon_mrgreen: na aferry bilet 1 os. z motocyklem - 107 funtów co daje 507,47 zł lub 170 euro co daje 678,95 zł nie wiem skąd takie różnice ale widać, że lepiej płacić w funtach na directferries ceny są takie: 107 funtów lub 154 euro... :) chyba, że znalazłeś coś tańszego? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 (edytowane) nie w amsterdamie tylko w weert :) i już jej nie ma. za to możesz pogadać z tymi z czerwonej i będę obserwował Twoje poczynania :clap: :icon_eek: na szczęście jadę sam :icon_mrgreen: na aferry bilet 1 os. z motocyklem - 107 funtów co daje 507,47 zł lub 170 euro co daje 678,95 zł nie wiem skąd takie różnice ale widać, że lepiej płacić w funtach na directferries ceny są takie: 107 funtów lub 154 euro... :) chyba, że znalazłeś coś tańszego? nie dostałem jeszcze wszystkich odpowiedzi ale jak na razie twoja oferta jest najtańsza :notworthy: Edytowane 14 Stycznia 2011 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 W końcu można normalnie przeglądać nasze forum :) Ja czekam na odpowiedź, ponieważ Aberdeen'owska mafia zjeżdża się na 50 lecie do Polski, nie wiem jeszcze dokładnie kiedy. W razie "W" zawsze mogę się do Was na trasę podczepić, najwyżej zapłacę trochę więcej za prom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 dokładnie Vector :) Rozi, kufry zamontowane, teraz nie mam ciaśniej i lepiej od Ciebie :crossy: 125 l. Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 (edytowane) Rozi, kufry zamontowane, teraz nie mam ciaśniej i lepiej od Ciebie :crossy: 125 l. :clap: teraz to ty mała bagażówka jesteś tylko nie przesadzaj z wagą bagażu. Dzisiaj nie mogłem wytrzymać i troszkę polatałem przy +8 ale nie ciekawie było z temperaturą rąk :lapad: muszę pomyśleć chyba o grzanych manetkach. Edytowane 16 Stycznia 2011 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Ja też dziś troche polatałem :crossy: Grzane manetki super sprawa, jak myślisz o zakupie to nie polecam oxforda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Ja też dziś troche polatałem :crossy: Grzane manetki super sprawa, jak myślisz o zakupie to nie polecam oxforda. a co byś polecił :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Robas, Rozi, ustaliliście 100% termin wyjazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Robas, Rozi, ustaliliście 100% termin wyjazdu? jeszcze nie pytałęm w robocie o urlop :) ale jestem dobrej myśli :) pod koniec miesiąca będę wiedział to dam znać. a do czech nie chcesz się przelecieć? to samo pytanie do Ciebie Wojtuś :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 A to jeszcze w planach Czechy macie? :) Kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 A to jeszcze w planach Czechy macie? :) Kiedy? jasne :) informacje i mapkę masz w temacie 'winklowanie' :) ja napewno uderzam, mam nadzieję, że Rozi też. część od Bolesławca do Jessenika zrobiliśmy z Rozim w pażdzierniku zeszłego roku i było mocno na wypasie :) polecisz? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi