Skocz do zawartości

Ekstremalna Chorwacja

Keryn
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zazdroszcze!! Jezeli bedziesz planowal taka wycieczke 3-4 dniowa na poczatek nastepnego sezonu to pisz na forum, jestem cholernie zainteresowany szczegolnie czytajac twoj opis sie jeszcze podjaralem hehe :P No a cenowo to chyba standard, wycieczka po Polsce tez by Was tyle wyniosla :)

Widać, że wariaci są na świecie :wink:

Jak dla mnie esencja tego czym jest motocykl i podróż :lalag:

Na przyszły rok polecam Ci przejechać całą Chorwację wzdłuż wybrzeża, zahaczyć o Czarnogórę (i koniecznie przejedź przez Durmitor) :icon_biggrin:

Dzięki :cool:

Przyszly rok nadjedzie (tak słyszałem) i pokombinujemy.

Troche spontana, trochę przygotowań i bedzie jazda! :lalag:

krasnal napisał:

Na przyszły rok polecam Ci przejechać całą Chorwację wzdłuż wybrzeża, zahaczyć o Czarnogórę (i koniecznie przejedź przez Durmitor) :icon_biggrin:

No kusi :icon_biggrin: Powiem Ci, że jest taki plan.

Bedziemy tam! (...tędy przejeżdżali, jeśli dobrze pójdzie :wink: )

ja przejechalem tylko z Chorwacji na jeden strzał, ale to bylo świetne przeżycie, tankowanie co 250km i ogień, starą VFR`ą i wymęczonym Fazerem :) Pzdr i powodzenia za rok ... Moze wreszcie tez gdzies wyskocze.

RudyXJ napisał:

ja przejechalem tylko z Chorwacji na jeden strzał, ale to bylo świetne przeżycie, tankowanie co 250km i ogień, starą VFR`ą i wymęczonym Fazerem :) Pzdr i powodzenia za rok ... Moze wreszcie tez gdzies wyskocze.

Wuja Ty mnie ino nie denerwuj jedziemy w tym roku w końcu chce gdzieś wyjechać :D

Choc czuje że i z kolegami z torunai się przeleci będzie trzeba zaopatrzyć sie w jakieś kuferki :D

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

Buber napisał:

człowiek co nie pospał zachowuje się za kierownicą tak samo jak ten co za dużo wypił.

Fajna sprawa, ale za dużo można stracić jak się zaśnie.

Keryn napisał:

Potwierdzam. Niesamowicie trafna analogia. Never again! (never say never...)

No a wszyscy sie podniecaja i krzycza: zajebiscie !!!! wspaniale !!!!! cudownie !!!

Dla mnie to głupota w czystej postaci i brak szacunku do własnego i cudzego zycia

PrzemekB napisał:

Przypomniałeś mi jedną noc za kierownicą - żona waliła mnie co chwilę w kask ale potem sama zasnęła. To było wariactwo ale fajnie się wspomina.

Prawda ze fajnie sie wspomina .... jak sie przezylo takie cos ?

Myslec koledzy kierowcy, myslec !!!

Edytowane przez majkelpl

ISRA: 27062
SREU: 614

majkelpl napisał:

No a wszyscy sie podniecaja i krzycza: zajebiscie !!!! wspaniale !!!!! cudownie !!!

Dla mnie to głupota w czystej postaci i brak szacunku do własnego i cudzego zycia

Prawda ze fajnie sie wspomina .... jak sie przezylo takie cos ?

Myslec koledzy kierowcy, myslec !!!

"[...]Bo słuchajcie i zważcie u siebie,

Że według Bożego rozkazu:

Kto nie dotknął ziemi ni razu,

Ten nigdy nie może być w niebie."

Nigdy nie popełniałeś głupot ? Zawsze byłeś praworządny i idealny ? Szacun... :icon_mrgreen:

Chłopak prawdopodobnie zdaje sobie sprawę (już, jeśli wczesniej nie wiedział) że taki maraton nie jest bez znaczenia dla organizmu. Ale ma przynajmniej co wspominać, a doswiadczenie już nabył ( i miał szczęście, ze owo doświadczenie go nie zabiło).

Popieram takie spontany, są męczące ale i stanowią świetny materiał na wspomnienia z życia, jak już nie będzie sił i zdrowia na takie zrywy. Lepiej w ten sposób szaleć, niż wyżywać się z jabolem w parku czy w ustawkach po meczu.

misman napisał:

Lepiej w ten sposób szaleć, niż wyżywać się z jabolem w parku czy w ustawkach po meczu.

Tylko ze to dotyczy jazdy po drodze gdzie sa innni uzytkownicy i trzeba tez miec na uwadze ich bezpieczenstwo.

Niech sobie szaleje w domu, czy gdzies na torze, jak sie zabije albo wywali jego bol, jego sprawa.

I jaki jabol w parku ? Co za porównanie :eek:

A i na ustawkach po meczu to sie napierdala wybrana grupa ludzi swiadoma po co tam sa :icon_mrgreen:

Odwroc sytuacje i zastanow sie nad przypadkiem jakbys Ty jechal z cala rodzina na urlop i nagle kierowca innego pojazdu zasypia za kierownica, wpada na Ciebie i zabija Ci zone/dziewczyne i Twoje dzieci ?

ISRA: 27062
SREU: 614