Hero Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Piękna sprawa :) Przypomina mi się mój spontan do Hiszpanii parę lat temu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frato Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Szacuneczek, piękny wypad:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Keryn napisał: :cool: Nie ma bata - Ja tam wrócę, na bank! Będziemy planować - jasne, skrobnę info na forum. JADE Z WAMI!! Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek636 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Zazdroszcze!! Jezeli bedziesz planowal taka wycieczke 3-4 dniowa na poczatek nastepnego sezonu to pisz na forum, jestem cholernie zainteresowany szczegolnie czytajac twoj opis sie jeszcze podjaralem hehe :P No a cenowo to chyba standard, wycieczka po Polsce tez by Was tyle wyniosla :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Widać, że wariaci są na świecie :wink: Jak dla mnie esencja tego czym jest motocykl i podróż :lalag: Na przyszły rok polecam Ci przejechać całą Chorwację wzdłuż wybrzeża, zahaczyć o Czarnogórę (i koniecznie przejedź przez Durmitor) :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Dzięki :cool: Przyszly rok nadjedzie (tak słyszałem) i pokombinujemy. Troche spontana, trochę przygotowań i bedzie jazda! :lalag: krasnal napisał: Na przyszły rok polecam Ci przejechać całą Chorwację wzdłuż wybrzeża, zahaczyć o Czarnogórę (i koniecznie przejedź przez Durmitor) :icon_biggrin: No kusi :icon_biggrin: Powiem Ci, że jest taki plan. Bedziemy tam! (...tędy przejeżdżali, jeśli dobrze pójdzie :wink: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 ja przejechalem tylko z Chorwacji na jeden strzał, ale to bylo świetne przeżycie, tankowanie co 250km i ogień, starą VFR`ą i wymęczonym Fazerem :) Pzdr i powodzenia za rok ... Moze wreszcie tez gdzies wyskocze. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzi Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 fajny wypad, wielki szacun :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barteksm Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Coś pięknego , gdy tylko bede miał warunki tzn. odpowiedni motocykl, gotówke i kompanów sam wyskoczew europe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 RudyXJ napisał: ja przejechalem tylko z Chorwacji na jeden strzał, ale to bylo świetne przeżycie, tankowanie co 250km i ogień, starą VFR`ą i wymęczonym Fazerem :) Pzdr i powodzenia za rok ... Moze wreszcie tez gdzies wyskocze. Wuja Ty mnie ino nie denerwuj jedziemy w tym roku w końcu chce gdzieś wyjechać :D Choc czuje że i z kolegami z torunai się przeleci będzie trzeba zaopatrzyć sie w jakieś kuferki :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibor Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Keryn napisał: ... Jeśli ktoś by zapytał, po co pojechaliśmy – to nie wiem, co miałbym odpowiedzieć. ... "bo mogliśmy" :biggrin: :clap: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 ... zajebiscie ... sponton i w ogóle ... szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 (edytowane) Buber napisał: człowiek co nie pospał zachowuje się za kierownicą tak samo jak ten co za dużo wypił. Fajna sprawa, ale za dużo można stracić jak się zaśnie. Keryn napisał: Potwierdzam. Niesamowicie trafna analogia. Never again! (never say never...) No a wszyscy sie podniecaja i krzycza: zajebiscie !!!! wspaniale !!!!! cudownie !!! Dla mnie to głupota w czystej postaci i brak szacunku do własnego i cudzego zycia PrzemekB napisał: Przypomniałeś mi jedną noc za kierownicą - żona waliła mnie co chwilę w kask ale potem sama zasnęła. To było wariactwo ale fajnie się wspomina. Prawda ze fajnie sie wspomina .... jak sie przezylo takie cos ? Myslec koledzy kierowcy, myslec !!! Edytowane 13 Listopada 2010 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misman Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 majkelpl napisał: No a wszyscy sie podniecaja i krzycza: zajebiscie !!!! wspaniale !!!!! cudownie !!! Dla mnie to głupota w czystej postaci i brak szacunku do własnego i cudzego zycia Prawda ze fajnie sie wspomina .... jak sie przezylo takie cos ? Myslec koledzy kierowcy, myslec !!! "[...]Bo słuchajcie i zważcie u siebie, Że według Bożego rozkazu: Kto nie dotknął ziemi ni razu, Ten nigdy nie może być w niebie." Nigdy nie popełniałeś głupot ? Zawsze byłeś praworządny i idealny ? Szacun... :icon_mrgreen: Chłopak prawdopodobnie zdaje sobie sprawę (już, jeśli wczesniej nie wiedział) że taki maraton nie jest bez znaczenia dla organizmu. Ale ma przynajmniej co wspominać, a doswiadczenie już nabył ( i miał szczęście, ze owo doświadczenie go nie zabiło). Popieram takie spontany, są męczące ale i stanowią świetny materiał na wspomnienia z życia, jak już nie będzie sił i zdrowia na takie zrywy. Lepiej w ten sposób szaleć, niż wyżywać się z jabolem w parku czy w ustawkach po meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 misman napisał: Lepiej w ten sposób szaleć, niż wyżywać się z jabolem w parku czy w ustawkach po meczu. Tylko ze to dotyczy jazdy po drodze gdzie sa innni uzytkownicy i trzeba tez miec na uwadze ich bezpieczenstwo. Niech sobie szaleje w domu, czy gdzies na torze, jak sie zabije albo wywali jego bol, jego sprawa. I jaki jabol w parku ? Co za porównanie :eek: A i na ustawkach po meczu to sie napierdala wybrana grupa ludzi swiadoma po co tam sa :icon_mrgreen: Odwroc sytuacje i zastanow sie nad przypadkiem jakbys Ty jechal z cala rodzina na urlop i nagle kierowca innego pojazdu zasypia za kierownica, wpada na Ciebie i zabija Ci zone/dziewczyne i Twoje dzieci ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi