mizer Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Film z krótkiego enduro treningu moich kumpli na "żwirowni" za hutą lucini film jest tu Miłego oglądania Cytuj wyprawy motocyklowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mizer Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 kolejny nasz film, ty razem na poligonie, mój KTM w roli głównej link enduro na poligonie Cytuj wyprawy motocyklowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madras Z750 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Fajne tereny :biggrin: też przez 4 lata bawiłem się w błotku i było super tyle że na quadach , teraz przyszedł czas na zmiaby i asfalt :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mizer Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Najwięcej radości jest jednak w błocku :) Cytuj wyprawy motocyklowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 W jakim to programie robiles :icon_question: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mizer Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Montowane w imovie ma macu Cytuj wyprawy motocyklowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 pierwszy link mi cos nie dziala.. ale drugi fajny;) muza odpowiednia i cos tam nawet moto momentami slychac:) pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mizer Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 (edytowane) Nie wiem czemu link nie działa, wcześniej działał ! Podaje jeszcze raz http://www.endurovoyager.blogspot.com/2010...i-jego-kat.html Edytowane 22 Listopada 2010 przez mizer Cytuj wyprawy motocyklowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 przejrzalem cala Wasza stronke- i oczywiscie jakos wykonanych zdjec top-notch :clap: ale nie ma co sie dziwic jak trzech z was to fotoreporterzy:) lekki OT, ale czy zdradzisz czym byly robione zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mizer Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 przejrzalem cala Wasza stronke- i oczywiscie jakos wykonanych zdjec top-notch :clap: ale nie ma co sie dziwic jak trzech z was to fotoreporterzy:) lekki OT, ale czy zdradzisz czym byly robione zdjecia? Nie trzech, a czterech :), generalnie używany lustrzanek firmy C.... plus obiektywy serii L, zazwyczaj bierzemy dwie puszki, po za tym mamy jeszcze jeden aparat kompaktowy. Cytuj wyprawy motocyklowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 filmiki fajne, skoro było pytanie o aparat to ja jestem ciekaw kamery, jakaś pro elo czy handycam w hd ? Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mizer Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 filmiki fajne, skoro było pytanie o aparat to ja jestem ciekaw kamery, jakaś pro elo czy handycam w hd ? Kręcone lustrzanką z możliwością nagrywania HD + profesjonalne obiektywy 135mm i ultra szeroki 17-40mm Cytuj wyprawy motocyklowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mizer Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 kolejny filmik endurovoyager, tym razem ze śniegowego treningu na poligonie w okolicy miejscowości Cybylice http://endurovoyager.blogspot.com/2010/11/...a-w-sniegu.html Cytuj wyprawy motocyklowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi