bronx Opublikowano 22 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 I znowu odswieze troszke tematCzy musze kupic bilet na kanal w Polsce ? , moze istnieje mozliwosc zakupu go przy samym wjezdzie do tunelu?Posiadacie jakies stronki z promami do Dover? JAkie pieiry zabieracie z soba jak wyjezdzcie teraz poza granic? Chodzi mi szczegulnie odnosnie zdrowia - jakies kwity ze jestesmy ubezpieczenie 8O 8O 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Ok jak pisalem , albo i nie bylem i bardzo sie cieszylem:)PRzedewszystkim wielkie dzieki dla GANER-a za podsuniecie planu przejazdu.Wlasnie ten wariany wybralem.Niestety jak bylem w uk niemialem zoliwosci sie z toba skontaktowac,bylem kolo Brighton.Jeszcze raz wielkie dzieki.Była to moja ostatnia podroz na XJ gdyz w misiec po powrocie sprzedalem moto --- nad czym teraz bardzo ubolewam...I zdanie ty posmiecione XJ - piekny motor, piekne wspomnienia , niedozapomnienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Ja też wybieram się do GB tylko że już w kwietniu...myślałem o trasie przez Cuxhaven w Dojczlandzie i tam na prom do Harwich...ale Tobie Bronx to chyba nie będzie podrodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 brawo bronx za odswiezenie tematu sprzed roku!!!!!!!!cabaniero - luknij na date poprzednich postow;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 hehe pięknie ... kur...a, pięknie... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi