motocyklistkaGSX650F Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 muszę się pochwalić : znów zawitałam na forum . ;) a tak apropo - bo zapomniałam dopisać powyżej , jest ktoś może z okolic katowic , zabrza,gliwic ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hacker Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 (edytowane) Cześć! Ładne dwa kółka jak na Twój wiek, z pewnością masz wielkie doświadczenie. Zazdroszczę : ) Pozdrawiam! Edytowane 2 Listopada 2010 przez hacker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 gratuluję ! szybkiej zimy życzę ! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Pozdrawiam! Ze wsi Ruda Śl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wibatbg Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 A ja pozdrawiam z metropoli Tarnobrzega. Oj niech ta zima szybko nie przychodzi bo ja do pracy jeżdże 33 km jednośladowym kabrioletem marki honda cbr 125. Czy widział ktoś takiego bolida ? http://wibatbg.fotosik.pl/albumy/800022.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 :eek: Jak Boga kocham. Ta CBR z pewnością nie widziała tunelu aerodynamicznego :icon_mrgreen: Ważne, że patent działa PS. mocno wzrosło spalanie po zamontowaniu takiego 'wiatrołapu'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wibatbg Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 hahahaha o kurde ale fajnie to napisałeś mało nie pękne ze śmiechu No tunel to widziała ale kolejowy bo pod nim przejeżdżam 2x na dzień ale wiesz co zapraszam Cie na przejażdżke to zmienisz zdanie jak jeden z serwisantów motocyklowych który mało nie padł ze śmiechu jak to dziwadło ujżał ale jak sie przejechał i to jeszcze bez kasku topokręcił głową i po krótkim czasie dodał że no właściwie to tak wygodnie to sie jździ właśnie na dużych motocyklach z dużymi szybami . Paliwo niewiele albo raczej wcale ale dlaczego Dojeżdżam dość ruchliwą trasą i zawsze łapałem się za jakimś autkiem raczej większym i leciałem w jego tunelu więc robie tosamo i nie myśle zmieniac metody jazdy no chyba że hamulce nawalą to wtedy ja zobacze tunel świetlny podobno hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrev66 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam z miasta SEXU i biznesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Sexu i biznesu ? Też z Gliwic jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi