gandziorz Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 (edytowane) Witam, Sprzedam CZ 350. Motor odpala, jeździ, wszystko na bieżąco sprawdzane i w razie konieczności wymieniane. Cezetka stała nie używana przez 12 lat. Po kupnie wymagała poświęcenia trochę czasu i serca. Motor dostał nowy lakier dwa lata temu w kolorze "krwista czerwień". Motorek został też dopieszczony od strony mechanicznej. Wymienione zostały kable WN, świece, linka przedniego hamulca, kranik, łożyska wału, simeringi, łożyska główki korbowodu, uszczelki. 3 miesiące temu głowice zostały poddane planowaniu pod nowe uszczelki. Z elektryki padł regulator napięcia i akumulator więc też wymieniłem obie te rzeczy na nowe (akumulator firmy Centra-Exide). Motorek sprawuje się nieźle jak na 25 letniego dwusuwa. Zawitał już na nie jednym zlocie i świetnie dawał sobie radę w drodze do pracy, czy na przejażdżkę. Sprzedaję ponieważ przyszedł już czas na zakup większego motorku. Szkoda po prostu żeby Czesia stała nie jeżdżona kiedy kupię większe moto. Motor w przyszłym roku można zarejestrować jako zabytek na tzw. żółte blachy. Wówczas nie trzeba robić przeglądów, ani kupować OC (kupuję się na tyle ile chce się jeździć). Ps. Jestem drugim właścicielem motoru. Oczywiście motorek opłacony, ważny przegląd i wszystko co mieć powinien. Tel. 531-490-595 Zdjęcia na portalu: http://www.polskajazda.pl/Motocykle/CZ/350/39940 Cena: 1300 do uzg. Edytowane 31 Października 2010 przez gandziorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Sorry, ze zasmiecam temat - pali Ci 4,5litra? Z tego co slyszalem to srednie zuzycie to 7.. Naprawde ladny egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Sorry, ze zasmiecam temat - pali Ci 4,5litra? Z tego co slyszalem to srednie zuzycie to 7.. Naprawde ladny egzemplarz. No bo ja do pracy mam 50km i 42km to trasa, gdzie głównie jeździłem 70-85km/h. W mieście spalanie rosło ale nie przekraczało 6,5litra. No chyba że ktoś lubi kadzić stare sprzęty wtedy pewnie mu nawet 10 weźmie. Po prostu te motory są stworzone do jazdy na dwóch kółkach z stoickim spokojem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbosman Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Witaj. Gdzie ta maszynka jest do obejrzenia? Pozdrawiam :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witaj. Gdzie ta maszynka jest do obejrzenia? Pozdrawiam :notworthy: Skoki k. Wągrowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi