Syrek Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Mówiłem, uważaj na MGS :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Cytat je*ię te lify ależ ona ma słownictwo... gdzie jest moderator ważne , ze ortów nie wali, a że je*ie lifty to już jej sprawa, co do słownictwa to nie jest forum rodzin radia mariiii. pzdr http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Ulaaa..... :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 ważne , ze ortów nie wali, a że je*ie lifty to już jej sprawa, co do słownictwa to nie jest forum rodzin radia mariiii. pzdr Radio Ma-ryj. Nawet nie zauważyłem że to panienka jest. Na moto patrzyłem. :banghead: MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak.pl Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 super.Sam takiego chciałem kiedyś:) Ale zreszta ja wszystko chciałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madras Z750 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Świetna zetka Ula :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 (edytowane) Jezdem ..... tak słucham :biggrin: Panie moderatorze, wykryłem nielegalne słownictwo! Jako forumowicz z 7letnim stażem, domagam się natychmiastowej i zdecydowanej interwencji!!! Klod, nie zapomnę Ci że wywaliłeś takie fajne posty :D Ula, puszap w górę! :D Edytowane 16 Listopada 2010 przez Greedo Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Fajny motorek ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi