Dziki_YZF Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Witam! Jakiś czas temu do mojej kolekcji dołączyła piękna motorynka, oto jej fotki: http://picasaweb.google.com/elkaz.wroc/Rom...CJfS8Jjbz870VQ# W momencie zakupu wszystko było oryginalne oprócz tylnej opony ale już udało mi się zdobyć oryginał z epoki w idealnym stanie, sprzęcik zarejestrowany OC zapłacone, można śmigać. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ładna. Motorynka też. :biggrin: Ten silnik jakiś taki szaro-bury jest, czy mnie się zdaje? Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 No silniczek to został pomalowany, a motorynka full wypas nic tylko na drogę wyskakiwać :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Silnik nie był niczym malowany, tylko porządnie umyty i ma taka strukturę jakby był wyszkiełkowany. Ostatnio wsiadłem na nią i mimo moich 85 kg dzielnie sobie radziła. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumian_1989 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Przypomina się dzieciństwo :) Ja jeszcze posiadam komara, tak samo biegi w lewej ręce, siodło pojedyńcze :) Maszyna.... :D Niedługo wezmę się za odrestaurowanie tego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 No to działaj. Teraz jest moda na "powrót do korzeni". :biggrin: Też mam Rometa który był moim pierwszym pojazdem. I to nie byle jaki bo 50-TS-1, rarytasik. Niestety w agonalnym stanie a części do tego modelu to jak szukanie Atlantydy. :icon_evil: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Cieszy czlowieka fakt, ze coraz wiecej ludzi zaczyna dbac o zabytki naszej motoryzacji :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi