bibor80 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Przeciez zrobienie prawka, dla normalnego czlowieka, to chyba nie jest jakas wielka filozofia. Wiadomo, ze moze zjesc trema na egzaminie, czasem egzaminator cos tam wyszuka i obleje, ale ogolnie jest to zwykla rzecz i jesli ktos sie poddaje z powodu oblanego egzaminu, to chyba cos jest nie halo. Niektorym zdajacym na kat B, przydalaby sie opcja zdawania egzaminu automatem i wtedy mogliby jezdzic tylko pojazdem z taka skrzynia. Mysle, ze byloby duzo chetnych :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Głowa do góry. Ubierz następnym razem buty na rzepy i problem z głowy :biggrin: Jak ktoś wspominał ..do 3 razy sztuka... do trzech razy sztuka-za czwartym zdałem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja13 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Nie ma co płakać, facet jesteś :) na błędach się trzeba uczyć i tyle, ja też nie zdałam pierwszego podejścia, ale wiem jaki popełniłam błąd ( gleba przy awaryjnym po deszczu) i drugi raz go nie popełnie. Już mam następny termin. To nie poddawaj się, głowa do góry i jazda.... tylko jak zdasz to uważaj na siebie bo najgłupszy błąd może cie drogo kosztować.... Powodzenia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 fatum pech czy poprostu moja głupota ? http://www.racjonalista.pl/img/strony/bog_tak_chcial.jpeg Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 hah Ernest :D no to mnie pocieszyłeś :biggrin: no nic : ) dzieki wszystkim za słowa wsparcia. Najgorsze teraz to czekać. Do marca daleko, ale może to dobrze. Zdaze sobie poukładac wszystko :) lewa w góre; ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi