zachtomasso Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 Witam, Jak w temacie. Poza tym proszę o sygnał posiadaczy ww. motocykla w celu wymiany info. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 http://www.partspartners.com/html/cb250.html polecam. p.s. o ile sie nie myle to mamy silnik o takiej samej budowie tylko o innej pojemnosci (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 Posiadam serwisówkę do CB250. Jakie info potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 26 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 Udalo mi się zdobyć serwisówkę do CB 250 N ale niestty dla mnie po niemiecku :D( Masz może po angielsku ?? A dane, które są mi niezbędne to właśnie serwisówka, bo sam dłubię w swoim moto. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 Zachtomasso gdzie Ci sie udalo zdobyc ? to chyba nie haynes (sadzac po jezyku) ? siecki jak dotarles do swojej serwisowki ? ja potrzebuje ksiazki do mojej hondy (silnik chyba taki sam jak Twoj z tym ze pojemnosc mniejsza. napewno taki sam jak w CB 125 czy REBEL 125.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 26 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 dzięki upszejmości kilku osób z precli zassalem z netu Okazuje się aby zdobyc dane do CB 250 N, trzeba szukać serwisówki do CB 400 N. Jest baardzo podobna a jak cos jest innego to jest wyszczególnione: 400 --> tak i tak a 250 --> inaczej. Obecnie mam elektronicznie: CB 400 N (a w srodku dane do 250 N) ---> po niemieckuCB 450 S --> po angielsku Poza tym gdzieś czytalem, że ludzie ściągają takie żeczy poprzez eMulę a le ja nie próbowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 no na e mule nie ma mojej serwisowki.. sprawdzalem : (( moge chyba jedynie kupic - 100 zl + koszty przysylki! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusia Opublikowano 27 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 Witam Orientujecie sie może czy CB 250 z 1976 to to samo co 81 Czy były jakies istotne zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666 Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 Sprawdz tutaj moze to Ci pomoze:http://mysite.freeserve.com/cb250n/ a tutaj rozne linki do Hond: http://www.hoc.org.uk/links/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 dzięki upszejmości kilku osób z precli zassalem z netu Okazuje się aby zdobyc dane do CB 250 N' date=' trzeba szukać serwisówki do CB 400 N. Jest baardzo podobna a jak cos jest innego to jest wyszczególnione: 400 --> tak i tak a 250 --> inaczej. Obecnie mam elektronicznie: CB 400 N (a w srodku dane do 250 N) ---> po niemieckuCB 450 S --> po angielsku Poza tym gdzieś czytalem, że ludzie ściągają takie żeczy poprzez eMulę a le ja nie próbowalem[/quote'] Posiadam ksero serwisówki do CB 400 i 250 w języku angielskim. Jeśli Cię interesuje to moge się wymienić za ksero niemieckiej gdyż preferuje ten język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 16 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 tak tylko chciałem nadmienić, że ostatecznie jestem posiadaczem Haynes Manuala do Hondy CB 250/400 N w wersji paierowej i języku "language" ;) Jakby co, to walcie jak w dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 mam maunala (250-400) w j.niemieckim i podręczną instrukcję chyba w 4 językach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Cześć. Sorka, że odświerzam temat ale musze wiedzieć kilka informacji ( chodzi o Honde CB250N z 1980roku, 2-gary)- ile wchodzi oleju do silnika?? - jaki mam lać olej??- jakie ma być ciśnienie w cylindrze?? Z góry wielkie dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Honda CB250,360,CL360,CJ250 T,360T Service Manual ENG http://www.megaupload.com/?d=NU65ZOALmoże to...... i tu coś jest-oceńcie sami..http://hondatech.info/downloads/Moto/ Edytowane 1 Października 2006 przez Grzykrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 witam prosze o pomoc jakie są luzy zaworowe (jakie piowinny być) nie moge tego wyszukać nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi