Ulaaa Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Heheh, nie nie, to tylko stwierdzenie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumian_1989 Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 YUBY moderatorze co z tobą?Wstydź się,gdzie Twoja życzliwość dla młodszego kolegi także motocyklisty.Jeśli żal ci d..pę ściska że kupił coś lepszego niż sam ujeżdżasz to nie bój się, i tak w końcu się dokształci,może i bez szlifa a wtedy skopie ci tyłek na drodze. icon_evil.gif Właśnie szukałem źródła jego głupich podtekstów... Zresztą nieważne temat zakończony. Pozdrawiam P.S. Pamiętaj nie lękaj się kobiety :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Właśnie szukałem źródła jego głupich podtekstów... Źródłem jest on sam :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 YUBY :lalag: ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 A tak na marginesie: -dlaczego litrem w sporcie należy jeździć na tyle szybko żeby nie objechał go nikt na 600? Jakie są przesłanki każące tak sądzić. Ogólnie jeżdżę litrami-bo lubię te moc, jak jadę czymś poniżej 150 koni to mam wrażenie że łańcuch spadł:), ale jak mam słabszy dzień i jadę wolniej to objeżdżają mnie 600. Powinienem wrócić zatem do GS500? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 A tak na marginesie: -dlaczego litrem w sporcie należy jeździć na tyle szybko żeby nie objechał go nikt na 600? Jakie są przesłanki każące tak sądzić. Ogólnie jeżdżę litrami-bo lubię te moc, jak jadę czymś poniżej 150 koni to mam wrażenie że łańcuch spadł:), ale jak mam słabszy dzień i jadę wolniej to objeżdżają mnie 600. Powinienem wrócić zatem do GS500? Ta, a najgorsze jak cie cos wyprzedzi a ty nie wiesz co to bylo. I teraz nie wiadomo czy to jakas parchata 600-ka, ktora trzeba teraz gonic, zeby pokazac kto tu rzadzi, czy jakis litr na szacunie, i mozna sobie dalej pyrkac ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 600 to zawsze 600 :) wybaczy Ci więcej niż literek 600 to zawsze 600 :) wybaczy Ci więcej niż literek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 To zależy... Wiele osób mając litra czuje do niego respekt a mając 600 myśli " to przecież tylko 600" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumian_1989 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Nudny ten temat ludzie... na prawdę. Chyba przestanę jeździć. Litr to był największy błąd jaki popełniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 A jebanie do odciny też się zalicza? Do spełnienia ofiary rzecz jasna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 No co ty, pamiętaj żeby je**ć od świateł do świateł na gumie, i ofiara spełniona. jaki musi być minimalny odstęp od świateł do świateł, aby ten warunek spełnić. :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 To nie tak. Byle zaj**ać od swiateł. Potem se hamujesz i od następnych znowu jebiesz. I tak przez pół nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi