racoon Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 Oto moja miłośćhttp://www.bikepics.com/pictures/145595/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 Jak na ten rocznik to bardzo ładna i zadbana. Tylko pogratulować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racoon Opublikowano 5 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 na zdjęciu jej nie ma, ale juz założylem nowa opone na przod ( kenda trakmaster 760)Nie wiem czy dobra, ale mi sie podobala :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 Sam ją tak dopracowałeś ( odnowiłeś ) czy już taką kupiłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racoon Opublikowano 5 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 troche samemu, ale raczej taka kupilem.a jak pomyka po lesie, ze...........50 km/h i boje sie szybciej- naprawde :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Ładna to ten sam model co mój czyli (PD-03), tylko ja mam zmieniony tylny błotnik na crossowy i zmienioną lampe wygląda zajebioza.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zajebista. Chodzi za mną taki motocykl od jakiegos czasu. Lubie poszalec po lesie, poskakac, ale moja za ciezka. Ile daeś jesli nie tajemnica? Jak tajemnica to napisz ile trzeba dac za moto w takim stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Jak po remoncie to sondze że z 6 tysiaków spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciufa Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 Ładna niunia! Obok mojej to choby nowa! :D))))) heheheheMoja troche brzydsza ale też ją kocham! :lol: Ładna ale te zdjęcie to pod sprzedaz czy dzienie ja tak polerujesz?? 8O Bardzo dobry sprzet! Moze kiedyś się spikniemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 hehe chyba rocznik pomyliłeś - 85 tak ładnie by nie wyglądał :DBardzo ładna maszyna pogratulować super stan :D to jaka była cena?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Jak po remoncie to sondze że z 6 tysiaków spokojnie.Sporo jak za dwudziestoletni motocykl. Jeszcze takie małe pytanko: w Jakiej kolejnosci (od najlepszego do najgorszego) byscie ustawili nastepujace motocykle: XT600, XL 600, DR 600/650, KLX 600 i ew. inne podobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 w Jakiej kolejnosci (od najlepszego do najgorszego) byscie ustawili nastepujace motocykle: XT600, XL 600, DR 600/650, KLX 600 W sumie o innych motocyklach zbytnio nie mogę się wypowiedzieć bo z żadnym po za XL-ką kontaktu nie miałem.Na obecną chwile to są moje typy: :arrow: KLX 600 , nie słyszałem o nich nic złego a nowsze modele mają całkiem ciekawą stylistyke. :lapagora: :arrow: XL 600 , znakomity motocykl bardzo prosta i solidna konstrukcja. Występowały problemy z napinaczem rozrządu , bardzo przyjemny silniczek do remontu. :lapagora: :arrow: DR 600 Również fajny motocykl , podobno sypało się coś w silnikach. :lapagora: :D :arrow: XT 600 Nie wiem nic na jego temat i nigdy się nim nie interesowałem ponieważ nie podoba mi się stylistycznie. Mówie tu o nowszych modelach. :D Zdięcia mojego sprzęta można zobaczyć:Album :arrow: Galerja użytkowników :arrow: KML Pozdrawiam do zobaczenia na piachach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 No o starszych enduro Kawasaki słyszałem nienajlepsze opinie :roll: Podobno strasznie biora olej i w bardzo szybkim tempie w komorze spalania pojawia się gruba warstwa nagaru - szybko niszczą sie gniazda zaworowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi