Budzik-WGR Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Ej.....moze nie tak szybko.......nie widzisz ze MIcek ma jeszcze troche spraw na glowie....... Konczy stroneUczy sie Moze poczekajmy przynajmniej az stronka ruszy i dopiero sie tym zajmiemy.... :| Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuk Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 NO i stoimy .Panowie dzialamy cos czy koniec ? :D :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 jak to stoimy........zajrzy<j na www.mz-club.prv.pl strona pomalu rusza :D Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuk Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Panowie pobudka!!!!Mamy strone 5 klubowiczów i co dalej?Tylu chetnych wypowiadało się za wstapieniem do klubu a jak przyszlo co do czego to d... blada .Co jest z wami? Owszem licznik na naszej stronie rosnie ale klubowiczów nie przybywa. A przy okazji chciałem was zaprosić na moja stronke http://swiat_mz.w.interia.plmoze znajdziecie cos co wam sie przyda(nie jest to strona klubowa i niema jeszcze nic na niej wspomniane o klubie ale wkrótce dodam link do klubu)Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Poprawka już 6 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 tak gwoli scisłości.. ;) mam sajgon w szkole.. waża się moje losy.. wszystko skończy się w czwartek.. :|także do czwartku nic na stronie nie zrobie.. strona jeszcze nie jest skończona i wiele na niej brakuje,ale jak skończy mi się szkoła to wszyscy (chętni) zabieramy się do roboty i szybciutko wszystko będzie już grało w czwartek napisze pare konkretów ,mamy pare spraw do obgadania Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Micek Jestem Z Tobą!!!! RAZEM DAMY RAdE!!!!!!!!! :) ;) ;) ;) ;) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjZaglada Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 -------------- >>>>> www.moto-klub.prv.pl <<<<<<-----------------WERSJA testowa stronki. Piszcie co uważacie. Acha przecież my z mickeim współpracujemy razem nie wiem czemu jedni trzymają sie jego jedni mnie. MAMY strzorzyć jedą pożadną rzesze infromacji dotyczących MZ i Wzajemnie sobie pomagać czyż nie POZDRÓWKA szczególnie dla Veteranos ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Moze Jeszcze Zaglada w 100 dzialach NApiszesz Tą SAMą WIADOMOSC CO??? Chlopie opanuj suie troche :twisted: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 bardziej podoba mi sie ta stronka moto-klub.prv.pl, na tej interi wystempujecie jako klub MZ a takiej nie posiadam, pozatym podstronki sie nie otwieraja lub ich nie ma, ale powodzonka i jak zadziala wpisywania na tej ladniejszej to chetnie sie wpisuje.Co do ulotek - postawcie strone i dajcie cynk do SM i M - jak nie jako informacje, to niech przynajmniej wasz list wydrukuja - ulotki gdzie rozdasz??paru znajomym ktozy o klubie i tak bys ie dopwiedzieli, chyba zeby je w sklepach pozostawiac.....mysle ze wystarczy napisac klub - loga marek, adres www i wystarczy - nie probojcie odrazu zbawiac calej ludzkosci, najpierw dobrze rozkreccie internet, a potem juz pojdzie z gorki jak klub zacznie dzialacpowodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjZaglada Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 KUrcze ciagle piszecie że sie stronki nie otwierają PISAŁEM przecież żę to wersja testowa i czemkam na wsze opinie co do niej. Jak coś bede zmianiał oprawe graficzną. A co do skopiownia tego posta tutaj, ten post ma większa licze odwiedzin niż mój, a dotyczy dokładnie tego samego więc nie widze przszkód dlaczego maił by sie tutaj nie znaleźć. A i Veteranos zejdze ze mnie :twisted: :twisted: POZDRÓWKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuk Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Czesc PanowiePisze bo nie którzy czytaja tylko półsłówkaOkropnusie nikt nie zamieza nastawiac sie na niewiadomo ilu ludz którzy wstapia do klubu.Niestety pomimo tego ze zyjemy w XXI wieku nieszyscy maja dostep do internetudlatego powstala w mojej głowie idea ulotek rozlozonych po sklepach z czesciami do motocykli, wiec gdybys poczytał uwaznie wiedziałbys odrazu o tym.Juz nie długo około czwartu bedzie nowy post na forum założony przez Micka i beda poruszane juz konkretne tematy odnosie dzialalnosci strony i rozpowszechniania klubu.A w gruncie rzeczy jest już przygotowny projekt ulotki czekam na jego publikacje no i wasze opinie co dodac co zmienić co zostawic choc w gruncie rzeczy jest prosta i przejrzyst tak jak ty ja widzisz.Ale poczekajmy na nowy post odnosnie klubu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 pzrepraszam-rzeczywiscie nie przeczytalem wszystkiego dokladnie :buttrock:prosze o namiary na nowy wontek - lenistwo - i chetnie jak bede mogl to cos wydrukuje i rozdam znajomym, a jak bede w sklepie to i zostawiepozdrawiam i obiecuje poprawe=sledzienie watkow :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuk Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 No Okropnusie wybaczam Ci twoje lenistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 Przyłączam sie do pomysłu ... SAnok + mz = wolnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi