Skocz do zawartości

zakładam klub mz jawy i wsk

Szef
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ej.....moze nie tak szybko.......nie widzisz ze MIcek ma jeszcze troche spraw na glowie.......

Konczy strone

Uczy sie

Moze poczekajmy przynajmniej az stronka ruszy i dopiero sie tym zajmiemy.... :|

BYŁO:

-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.

JEST:

-Honda VFR 750 rc36 I 90r.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Panowie pobudka!!!!

Mamy strone 5 klubowiczów i co dalej?

Tylu chetnych wypowiadało się za wstapieniem do klubu a jak przyszlo co do czego to d... blada .Co jest z wami? Owszem licznik na naszej stronie rosnie ale klubowiczów nie przybywa.

A przy okazji chciałem was zaprosić na moja stronke

http://swiat_mz.w.interia.pl

moze znajdziecie cos co wam sie przyda

(nie jest to strona klubowa i niema jeszcze nic na niej wspomniane o klubie ale wkrótce dodam link do klubu)

Pozdrawiam!!!

tak gwoli scisłości.. ;)

mam sajgon w szkole.. waża się moje losy.. wszystko skończy się w czwartek.. :|

także do czwartku nic na stronie nie zrobie..

strona jeszcze nie jest skończona i wiele na niej brakuje,ale jak skończy mi się szkoła to wszyscy (chętni) zabieramy się do roboty i szybciutko wszystko będzie już grało

w czwartek napisze pare konkretów ,mamy pare spraw do obgadania

Pozdrawiam

Grzesiek

-------------- >>>>> www.moto-klub.prv.pl <<<<<<-----------------

WERSJA testowa stronki. Piszcie co uważacie. Acha przecież my z mickeim współpracujemy razem nie wiem czemu jedni trzymają sie jego jedni mnie. MAMY strzorzyć jedą pożadną rzesze infromacji dotyczących MZ i Wzajemnie sobie pomagać czyż nie POZDRÓWKA szczególnie dla Veteranos ;)

bardziej podoba mi sie ta stronka moto-klub.prv.pl, na tej interi wystempujecie jako klub MZ a takiej nie posiadam, pozatym podstronki sie nie otwieraja lub ich nie ma, ale powodzonka i

jak zadziala wpisywania na tej ladniejszej to chetnie sie wpisuje.

Co do ulotek - postawcie strone i dajcie cynk do SM i M - jak nie jako informacje, to niech przynajmniej wasz list wydrukuja - ulotki gdzie rozdasz??paru znajomym ktozy o klubie i tak bys ie dopwiedzieli, chyba zeby je w sklepach pozostawiac.....

mysle ze wystarczy napisac klub - loga marek, adres www i wystarczy - nie probojcie odrazu zbawiac calej ludzkosci, najpierw dobrze rozkreccie internet, a potem juz pojdzie z gorki jak klub zacznie dzialac

powodzenia!

KUrcze ciagle piszecie że sie stronki nie otwierają PISAŁEM przecież żę to wersja testowa i czemkam na wsze opinie co do niej. Jak coś bede zmianiał oprawe graficzną. A co do skopiownia tego posta tutaj, ten post ma większa licze odwiedzin niż mój, a dotyczy dokładnie tego samego więc nie widze przszkód dlaczego maił by sie tutaj nie znaleźć. A i Veteranos zejdze ze mnie :twisted: :twisted:

POZDRÓWKA

Czesc Panowie

Pisze bo nie którzy czytaja tylko półsłówka

Okropnusie nikt nie zamieza nastawiac sie na niewiadomo ilu ludz którzy wstapia do klubu.Niestety pomimo tego ze zyjemy w XXI wieku nieszyscy maja dostep do internetu

dlatego powstala w mojej głowie idea ulotek rozlozonych po sklepach z czesciami do motocykli, wiec gdybys poczytał uwaznie wiedziałbys odrazu o tym.Juz nie długo około czwartu bedzie nowy post na forum założony przez Micka i beda poruszane juz konkretne tematy odnosie dzialalnosci strony i rozpowszechniania klubu.A w gruncie rzeczy jest już przygotowny projekt ulotki czekam na jego publikacje no i wasze opinie co dodac co zmienić co zostawic choc w gruncie rzeczy jest prosta i przejrzyst tak jak ty ja widzisz.Ale poczekajmy na nowy post odnosnie klubu

Pozdrawiam

pzrepraszam-rzeczywiscie nie przeczytalem wszystkiego dokladnie :buttrock:

prosze o namiary na nowy wontek - lenistwo - i chetnie jak bede mogl to cos wydrukuje i rozdam znajomym, a jak bede w sklepie to i zostawie

pozdrawiam i obiecuje poprawe=sledzienie watkow :D

• 2 tygodnie później...