pro. Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 - numer rejestracyjny SK 7134, - czarna rama z 620-tki o numerach: VBKDUL405VM718630, - kompletny układ wydechowy Akrapovic, - lampa przednia: Trail Tech Dualsport Halogen 70W, - czarne felgi Takasago Excel Rim, - opony Pirelli Scorpion MT90, - uchwyt pod gps ZUMO, - stelaże pod kufry aluminiowe, stopki dla pasażera, - ułamana końcówka klamki sprzęgła, - kierownica Magura, - wycięty całkowicie wlot do airboxa (obwódka 1 cm, pod kanapą), - nie działa kontrolka biegu jałowego (wszystkie trzy kontrolki były złamane, są poklejone), - licznik Acewell 3250 (poklejony i oszlifowany, po wypadku), - przedni błotnik pęknięty z boku, ponitowany metalową blaszką, - lewa laga lekko leje, http://gall.pl/ktm/index.htm Wiesz cokolwiek na jego temat? Dzwoń, nie ominie cię nagroda. 607 777 543 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Witajcie, Wiem że się narażam i biorę na swoje plecy całe konsekwencje zamieszczania tutaj takiego tematu, ale sprawa jest poważna, zagląda tutaj więcej osób niż do działu skradzione, tak więc liczę na wyrozumiałość i pomoc. UWAGA SKRADZIONO MOTOCYKL!!! KTM 625 SXC Dane techniczne, znaki szczególne: - numer rejestracyjny SK 7134, - czarna rama z 620-tki o numerach: VBKDUL405VM718630, - kompletny układ wydechowy Akrapovic, - lampa przednia: Trail Tech Dualsport Halogen 70W, - czarne felgi Takasago Excel Rim, - opony Pirelli Scorpion MT90, - uchwyt pod gps ZUMO, - stelaże pod kufry aluminiowe, stopki dla pasażera, - ułamana końcówka klamki sprzęgła, - kierownica Magura, - wycięty całkowicie wlot do airboxa (obwódka 1 cm, pod kanapą), - nie działa kontrolka biegu jałowego (wszystkie trzy kontrolki były złamane, są poklejone), - licznik Acewell 3250 (poklejony i oszlifowany, po wypadku), - przedni błotnik pęknięty z boku, ponitowany metalową blaszką, - lewa laga lekko leje, Wiesz cokolwiek na jego temat? Dzwoń, nie ominie cię nagroda. 607 777 543 Tutaj strona ze zdjęciami i dokładnym opisem: http://gall.pl/ktm/index.htm Bardzo Was proszę, gdyby ktoś z Was natknął się na ten motocykl, kontaktujcie się pod numer podany wyżej lub do mnie na PW. Dziękuję, przepraszam za śmietnik i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Współczuję straty, ale IMO każda kradzież to "poważna sprawa" i jest od tego oddzielny dział. Nie wiem jak inni, ale ja przeglądam forum używając funkcji "nowe posty" i ten temat jest dla mnie równie widoczny jak jego duplikat z właściwego działu. Widziałem też akcję na allegro: http://allegro.pl/kompl-uklad-wydechowy-ak...1265267799.html i IMO takie przedstawienie sprawy (tytuł+cena, pomijam kwestie regulaminowe) jest mimo wszystko nadużyciem. Niemniej życzę odnalezienia moto w jednym kawałku. pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 ten motocykl jeździł na górnej ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Motocykl należał do mojego bardzo dobrego znajomego, skradziono go w Katowicach, w centrum miasta około godziny 2:00. Złodzieje zabrali motor wraz z założonymi blokadami na hamulce i zębatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachub48 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 w jakich okolicznościach został skradziony i gdzie? Cytuj Jawa Robby 50 ==> Yamaha XT 600E ==> Honda CB 900F Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Został wyniesiony z garażu. Pedały najpierw wyrwali dach, poodcinali kable od alarmu, wywalili drzwi i wynieśli motor, prawdopodobnie wrzucili go na lawetę. Motor skradziono w centrum Katowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi