niagara Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Witam, posiadam Honde Mtx 80. Mam mały problem, gdy ją chciałem odpalić po dłuższym staniu, to pokazał mi się dym z pod baku, chyba to jest regulator napięcia. Dodaje zdjęcieLINK ,znajduje się to obok zbiorniczka na wode do chłodnicy. Jak ktoś wie o co mi chodzi, to czy wie jak to się nazywa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 o kur*** :banghead: Zdejmij chłopie bak i zrób zdjęcie dokładne "tego czegoś" to Ci powiemy co to. Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Z tego zdjęcia jedynie co można powiedzieć to to że masz kapcia w tylnym kole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi93 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Bardzo łatwo można to rozpoznać nawet bez zdjęcia. Po 1 patrzysz na izolacje przewodów czy nigdzie zwarcia nie było i się nie potopily. Potem patrzysz czy to co dymi/dymiło to moduł zapłonowy (taka czarna skrzyneczka z której wychodzi przewód WN do świecy) czy jest to regulator napięcia (najczęściej taki użebrowany kwadracik ) W zależności co się pali/topi/śmierdzi/dymi należy to wymienić i moto będzie smigac : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Potem patrzysz czy to co dymi/dymiło to moduł zapłonowy (taka czarna skrzyneczka z której wychodzi przewód WN do świecy) z całym szacunkiem ale jak sie nie znasz to nie pisz bzdur ok :D ?? mtx ma osobno moduł zapłonowy i cewke zapłonową, kabel WN wychodzi z cewki........ a odpaliła czy poszedł dym i nie ma iskry ?? w mtx80c jest tam cewka zapłonowa(ale nie ma zbiorniczka od chłodnicy) ale niestety wersji R2 nie miałem. Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi