Enduras Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 Ładna,ładny kolor,widać że zadbana,czysta tylko jakaś nie standardowa ta lampa z przodu nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 super moto, stan salonowy :buttrock: gratuluje (p.s. ten kolorek jest w deche!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 no motor fajny ale raczej na tej oponie w terenie nie poszalejesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 7 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 Opony są do wymiany, w przyszłym togudniu kupuję nowe- szosowo-crossowe, czyli takie jak w standardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 kupuję nowe- szosowo-crossoweJak coś jest do wszystkiego to znaczy ze jest do niczego. W sumie jezeli latasz tak 50% maisto 50% teren to chyba innego rozwiązania nie masz. Ja zawsze kupuje typowe kostki.Enduras co do lampy to takie są orginalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 8 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 Hym.... Słabek w swojej Sendzie ma inną lampe z przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 8 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 bo to inny rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 10 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 Dlaczego nie mogę załączyć więcej niż jedno zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 jak to mój kumpel mówi na Sende Sonda :buttrock: To ci powiem, ze wyglada na to że Sonda dobrze ci sie sprawuje, i co lepsza od RMX`a czy taka sama mniej wiecej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 No z tego co wiem To "Sonda"(czytaj Senda) jest najleprzą 50ccm Enduro, a za to RMX najgorsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 z tego co wiem to mało wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 Nie no mi też się wydaje ze Senda jest najlepsza ale czy RMX jest najgorszy to nie jestem pewien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 10 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 No z tego co wiem To "Sonda"(czytaj Senda) jest najleprzą 50ccm Enduro, a za to RMX najgorsze... Bardzo mało wiesz. RMX jest konkurentem Sendy. Możliwe, że senda jest lepsza, ale RMX ma też jest dobry. SIlnik ma dobry, ael w nim są jeszcze stare rozwiązania techniczne(np. rama, brak akumulatora)Powiem szczerze, że lepiej mi się jeździ na sendzie, aczkolwiek RMX był wygodniejszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Ale mi chodziło nie o wygode motocykla tylko o moc, to chyba senda ma więcej KM niż RMX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukor6 Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Gratuluje !! Piękna i napewno mocna senda !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi