Draco Fisher Opublikowano 6 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 to ja go dowioze ale zeby dziewczyna sama na wakacje no nie o on tyle prezerwatyw przeznaczyl na klejenie tych membran Prezerwatywami nie kleiłem, więc spokojna głowa :buttrock: Nic, idę składać gaźniki. Mam nadzieję, że do wieczora się z tym uporam i moto zdążę odpalić.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 ok zarty :buttrock: Mogles uzyc gumy z rekawiczki jednorazowej i bardzo dobry klej to " bondini zel" czarny napis .Sam klej zalewajac male pekniecie zwulkanizuje je .Powodzenia napisz czy gazniory dzialaja pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 6 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 Chyba coś pochrzaniłem przy składaniu, bo mi się przelewa paliwo przez przedni gaźnik :buttrock: Silnik odpalił, pochodził jakieś pół minuty i zgasł :clap: Zalał się paliwem ;)Jutro na spokojnie zabiore się za to ponownie.Może źle ustawiłem poziom pływaka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 albo poziom albo zaworek sie zacial puknij czyms w gaznik tylko z wyczuciem moze pusci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 7 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 Właśnie odebrłałem meila z cennikiem membran.BOT może mi sprzedać za 516 zł./szt. ;) W Larssonie nie mają ;) Dla mnie wydanie 1000 zł. jest nie do przeskoczenia :buttrock: Pozostaje mi jeździć na klejonych membranach. ;) Może jutro uda się Siwemu znaleźć na MWB jakieś gaźniki :clap: Idę obadać, czemu to paliwo mi się przelewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 Jutro przed 8:00 bede na lodzi, nieoficjalnie wiem ( od kumpli ) ze jest sporo gratow do vs 700 i 800 za to bieda w 1400 :buttrock:aha jak bys nie wiedzial poszukuje pokrywy sprzegla do vs 1400. moze Tobie uda sie cos takiego wymarac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 8 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 witam DF i co z gaznikami przelewaja sie jeszcze czy dales im rade mam nadzieje ze tak pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Draco dogadałeś się z tym kolesiem odnośnie zakupu gaźników? Daj znaka jak się sprawy mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 10 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 Witam!Gaźnik się już nie przelewa :-)Uszkodzony był o'ring, który znajdował się za siteczkiem. W sprawie gaźników dogadałem się z gościem :-) Prześle mi je pocztą. Jaki jest ich stan i czy było warto za tą cenę, napiszę jak dostanę przesyłkę. Dzięki Siwy za załatwienie kontaktu :D I duze :) dla Ciebie. Narka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Wypiję na bank... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 11 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Witam! Poskładałem stare gaźniki.Zsynchronizowałem je i nie mogę dać sobie rady z tylnim gaźnikiem. Potwornie kicha :)Co może być przyczyną? Nie wiem kiedy nowe gaźniki przyjdą do chaty...Pókii fajna pogoda jest i mam trochę czasu, chciałbym trochę pośmigać i to bez efektów specjalnych.Wielkimi krokami zbliża się sesja, a wtedy to przy Intruderze nic sobie nie pogrzebię, więc chciałbym, żeby do tego czasu był w pełni sprawny Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 moze sklad mieszanki bo synhronizacja to chyba tylko ma wplyw na wolne obroty rownomierna prace sprobuj skladem mieszanki przynajmniej tak mi sie wydaje psPozdrowienia dla twojej dziewczyny od Izy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Co to znaczy `kicha`???Strzela w filtr, czy w wydech ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 12 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Tylni gaźnik strzela w filtr.Dzieje się to podczas pracy na wyższych obrotch, tzn. problemy zaczynają się gdzieś powyżej 2000 obr/min. Dzięki Grzybek za pozdrowienia :-)Oczywiście przekaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Niestety musiszgo rozebrac jeszcze raz i sprawdzic ustawienie poziomu, iglicy i stan rozpylacza ( czy ma niezatkane dziurki ). Strzaly w filtr to znak zbyt ubogiej mieszanki na wyzszych obrotach. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi