mierzwa2 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witam, chciałem kupić dętki do Hondy xr650r i nie wiem co wybrac tzn - zwykłe dętki czy heavy duty tj. te grubsze np 4 mm?Z tego co wiem te grubsze dużo gorzej sprawują się przy wyższych prędkościach, a ja motocykla używam do szybkich przelotów terenie jak i czasami kilka-kilkanascie km po ulicy. Co wybrać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 grube! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 jak w teren kamienisty to grube Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Rozumiem że będą w pełni bezpieczne? Bo XRą można osiągać prędkości do 160km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 no ja co prawda tylko 140 łapie ale grube to grube! dwa lata i żadnej dziury! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 4 lata na normalnych bez kapcia :) drzetą więcej jechałem na tych dętkach i nic nie strzeliło Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 To gdzie wy jeździcie? ja w tym sezonie dwie taki załatwiłem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 u mnie nie ma kamieni, praktycznie płaskie tereny :D Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 u mnie nie ma kamieni, praktycznie płaskie tereny :D No niestety u nas jest ich w cholerę, teraz "testuję" 6mm zobaczymy jak długo pociągnie :crossy: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Kiedyś w trialu rowerowym stosowaliśmy taką metodę że w starą dętkę wkładaliśmy nową i tak do koła. Z takim patentem żeby przebić koło na jakimś rancie czy krawężniku trzeba było się postarać. Może na kamieniach też zadziała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Kiedyś w trialu rowerowym stosowaliśmy taką metodę że w starą dętkę wkładaliśmy nową i tak do koła. Z takim patentem żeby przebić koło na jakimś rancie czy krawężniku trzeba było się postarać. Może na kamieniach też zadziała ? Sprawdźę, dzięki za radę :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi