Polo Opublikowano 3 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 mam problem nie dziala mi kontrolka luzu zarowka jest OK jak podlacze kabelek do masy to swieciczy to "cos" co jest zamontowane w karterze mozna wymienic bezbolecnieczy jest niezbedna glebsza inwazaja w silnik Mz 250 Polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk Opublikowano 3 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 Sprawdz czy na wyjsciu z tego wlacznika w karterze masz mase jak wrzucisz luz, jezeli tak to walniety jest kabel idacy od wlacznika do zarowki. To "cos" to styk ze sprezynka, ktory raczej nie ma mozliwosci zepsucia sie. pozdr.Luk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 3 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 Trza odkrecic dekiel ten od zaplonu i tam jest wkreceone w karter takie urządzonko ( plaastikowa sróba (chyba na klucz 17 i to jest ten czujnik !!!!!!!Ja jak zdjelem dekiel i chcialem to wymienic to nie moglem znalezc bo tak bylo smarem upierdolo*e!!!! A wiec szukaj a znajdziesz!!! Czujnik kosztuje chyba 8 zeta W razie czego pytaj :mrgreen: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizin Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 Najprościej iść za kablem, to się czujnik znajdzie :D w 250 to on jest chyba dość nisko i trzeba moto przechylić żeby się olej nie wylał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 Wymienisz spokojnie sprawdż najpierw kabel, a jak to nie kabel to czujnik. Też to miałem, ale jak dobrzepamiętam to moze sie olej wylać przez ten otwór Restekpa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi