Dariusz L Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 (edytowane) Drogomierz odmierzył 99 999 km , i całkowicie się zablokował (przebiegi dzienne również) . Zrobiłem tak już z 500 km , i samo nie chce to ustąpić , nadal jest to samo wskazanie . Czy na sali jest lekarz ? :wink: Moto jak w opisie , Suzuki '98 Edytowane 26 Września 2010 przez Dariusz L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Drogomierz odmierzył 99 999 km , i całkowicie się zablokował (przebiegi dzienne również) . Zrobiłem tak już z 500 km , i samo nie chce to ustąpić , nadal jest to samo wskazanie . Czy na sali jest lekarz ? :wink: Moto jak w opisie , Suzuki '98 opor byl tak duzy przy przekrecaniu wszystkich cyfr, ze prawdopodobnie sobie cos tak peklo, a jesli sie tylko zblokowalo to trzeba rozkrecic jak najszybciej bo bedzie za pozno o ile da sie jeszcze to uratowac, generalnie najprawdopodobniej mechanizm bedzie do wymiany... pozdr Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Licznik jest typu wyświetlacz ciekłokrystaliczny , elektronika . Może nie ma awarii, tylko Suzuki jakąś niespodziankę zrobiło na okoliczność stu tysięcy ka-emów . Jak nie znajdziemy tutaj odpowiedzi , skontaktuję się z ASO Suzuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 No może masz special edyszyn albo Suzuki nie przewidziało, że ten model da radę tyle przejechać :D Jakby nie było gratuluję ambitnego przebiegu. Zazdroszczę :icon_mrgreen: Mojej Ninjy dobicie do tego zajmie jeszcze ze dwa czy trzy lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Ja też myślę, że Suzuki nie podejrzewało w najśmielszych, pochwalnych snach osiągnięcie przez małe Jajko 100kkm :icon_razz: A tak w ogóle to: http://www.scribd.com/doc/1960037/Suzuki-G...F-Owners-Manual strona 17 i 18 Tam jest coś na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi