Hero Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 starsze niż internet :icon_biggrin: Ale nieodmiennie powoduje dreszcz na plecach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 (edytowane) w 4.09 miał farte że pucha nie miała miejsa wbić sie na lewy pas... a co ja pie**ole koleś miał farta od pierwzej do ostatniej sekundy filmu... wg mnie jechał na prochach. a tak przy okazji to szerokie arterie tam maja... RESPECT!! :banghead: Edytowane 2 Października 2010 przez FhissT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_w Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 nawet jesli filmik jest nieco przyspieszony, to i tak koles sie prosi o dzwona i fakt, ze w na rosyjskich drogach panuja inne zasady, ktore zwykle nie sa przyjazne dla motocykli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Ktoś naprawdę mocno musiał trzymać za niego kciuki w czasie tej jazdy - bo to aż nierzeczywiste że obyło się bez wypadku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Nie wiem czy film ma podkręcone tempo (jeśli tak to niewiele) - nie ma to znaczenia. Dla mnie to jakiś cyborg za kierą... Aż nierealne, że w nic nie przydzwonił. Umiejętności ma niesamowite... Oglądałem wiele podobnych filmików ale ten bije je na łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi