Hero Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 50% na 50%. Większa frajda to jazda bo bezdrożach. Facet mi powiedział w sklepie ,że to są buty turystyczne. Jakie powinienem był kupić? Np takie : http://www.fmx.pl/cross_enduro/buty Teraz nie wiem czy wkładać czy nie wkładać:P To naprawdę taka siara?? :P Siara na maxa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Myślałem już nad tym tylko się zastanawiałem czy są jeszcze jakieś inne metody. Przedłużyć nogawki spodni w pracowni krawieckiej i nie wkładać w buty. Będzie o'k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Albo kupić dłuższe spodnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Np takie : http://www.fmx.pl/cross_enduro/buty Siara na maxa :) No dobra, dobra, już nie przesadzaj ze sztywnymi crossowymi butami. Prędzej coś w stylu forma atv, diadora mud, skoro 50/50 :) chyba nie potrzebuje aż takiej ilości plastiku i sztywności w butkach ;) Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Podałem je jako przykład, żeby wiedział mniej więcej o co chodzi a dobrać zawsze może do własnych upodobań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 z butów mi na szczeście nic nie wychodzi ale mam trochę nieszczęśliwie uszyte spodnie, w ktorych membrana konczy sie ok 30cm powyżej konca nogawki a że buty mają również podobną wysokość to mam wrażenie że czasami przy większych ulewach lub dłuższej jeździe w deszczu z membrany woda leci do butów jeśli się zsunie z nich o co nietrudno Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Witam was. Tak jak w tytule. Mam problem bo spodnie wychodzą mi z papci co mnie bardzo wkur... denerwuje. Mam takie o to spodnie http://allegro.pl/komplet-kurtka-spodnie-c...1241717038.html i takie buty. http://www.motorhouse.pl/Buty-NITRO-NB-11-czarne,p,689.html Jeśli to jest ważne to mam 188 i jeżdżę na DR 800 Macie jakieś pomysły? Najprościej i bez kombinowania (lepsze jest wrogiem dobrego) - wypuśc nogaweczki luzem na butki i tak jak na zdjęciu z ludzikami w tym stroju zapnij suwaki na bokach. :biggrin: Wszystko bedzie grało! Jak kiedys przyjdzie czas na wymianę stroju to dla ludzi o slusznej posturze polecam firmy Skandynawskie- właściwe rozmiary ( w tym dł. nogawek) są dostepne,a jedynym mankamentem jest cena . Szerokiej drogi przy spuszczonych.....nagawkach :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper4 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Mi też się podciągają spodnie do góry ciągle, ale to dlatego że mam za krótkie (nie potrzebnie kupiłem rok przed robieniem prawka :P). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Mi też się podciągają spodnie do góry ciągle, ale to dlatego że mam za krótkie (nie potrzebnie kupiłem rok przed robieniem prawka :P). Urosłeś ... :biggrin:- pogratulować!...w sumie to lepiej rosnąć niż podwijac nogawki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi