Skocz do zawartości

GAJOWY nie żyje

WLD_Wlodi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Z wielkim żalem i niedowierzaniem przyjęliśmy wiadomość o śmierci naszego kolegi i przyjaciela wielu z nas.

http://i53.tinypic.com/2uf4sg8.jpg

http://forum.motox.pl/viewtopic.php?f=1&t=...72da8921aefa93d

:(

Edytowane przez WLD_Wlodi

www.odszkodowania-wlodarczyk.pl

Szkoda człowieka, ale czemu był bez kasku ? Chciał się zabić ?

Taaa, pomyśl zanim coś napiszesz... Nigdy nie jechałeś po podwórku tych przysłowiowych 10 m bez kasku?

Narazie nie ma oficjalnego stanowiska policji. Najprawdopodobniej zasłabł na motocyklu kolegi, który przyjechał się pochwalić swoim nowym nabytkiem. Rozpędzony udeżył w stojącą na końcu wewnętrznej drogi (koło Jarka zakładu) podczołgówkę. Został zabrany przez karetkę do szpitala - oddychał i pracowało serce. Przed 19:00 zmarł najprawdopodobniej z powodu obrażeń wewnętrznych :(

Narazie nie ma daty pogrzebu, najprawdopodobniej będzie miał on miejsce w tą sobotę.

Jeśli ktoś się będzie wybierał na pogrzeb to jest prośba o nie przyjeżdżanie na motocyklach.

Jak coś będzie więcej wiadomo to dam znać.

Taaa, pomyśl zanim coś napiszesz... Nigdy nie jechałeś po podwórku tych przysłowiowych 10 m bez kasku?

Nie zdarzyło mi się, a jeżdżę 15 lat.

Przysłowiowe 10 m pokonuję odpychając się nogami bo nie chce mi się silnika odpalać.

Co do zasłabnięcia, cóż, na takie niespodzianki nie ma mocnych.

download.png

Nie zdarzyło mi się, a jeżdżę 15 lat.

Przysłowiowe 10 m pokonuję odpychając się nogami .....

Koledze Hero gratulujemy rozwagi :lalag: Mało już zostało motocyklistów którzy w życiu nie jechali bez kasku - ja nie znam żadnego, a żaden z tych których znam nie jest samobójcą czy ryzykantem.

Kondolencje dla rodziny.