JareG Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 No tak, każda sroczka swój ogonek chwali :) BMW z mojego SIGu tez polecam :icon_mrgreen: BTW: Turystyczne enduro wydaje sie byc najbardziej uniwersalnym moto.. a niektore sa wrecz b. uniwersalne, przykladowo taki LC8 - mozna tym zasuwac prawie jak scigiem (ciag ma okrutny), ale tez i bawic sie crossowo.. no i pomiedzy jest to, co mozna nazwac turystyka. A z czopera jest w miare wyprostowana pozycja :icon_mrgreen: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Tak terz myślałem nad 1200GT muwię o roczniku bodajrze do 2005 albo 6 bo te najnowsze to zabardzo moim zdaniem mają jak bym określił wyprostowane linje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 JareG - ta Twoja beemka bardzo fajna, masz więcej jej zdjęć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Tak terz myślałem nad 1200GT muwię o roczniku bodajrze do 2005 albo 6 bo te najnowsze to zabardzo moim zdaniem mają jak bym określił wyprostowane linje GT to taka nieco bardziej wypasiona wersja tej mojej cegly :) @Hero: cos tam sie znajdzie.. .. i reszta: foto1, foto2, foto3, foto4, foto5, foto6 Jak widac z ostatnich fotek, ten motór mozna serwisowac samemu. Co jakis czas mozna wybrac sie do serwisu na wykasowanie bledow w komputerze, ale moja cegielka ma ponad 50kkm i jak na razie taka wizyta konieczna nie byla.. polecam sprzeta, pancerny jest a jednoczesnie dosc nowoczesny, wygodny i tani w eksploatacji. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Naprawdę fajny sprzęt :) Bardzo mi się podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Tylko wydaje się że to terz hyba nowszy model po 2005 bo owiewki ma proste od lampy w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Tylko wydaje się że to terz hyba nowszy model po 2005 bo owiewki ma proste od lampy w dół No wlasnie wydaje Ci sie :icon_mrgreen: To jest 2004 rok, i taka linie RS ma od bodajze 2001 roku, kiedy to dokonano liftingu, m. in. w wygladzie. Od 2005 roku (ale na 100% tej daty pewny nie jestem bo i nie interesowalo mnie to..) w GT sa juz nowe silniki, takie jak np. w K1200S (~170KM) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 25 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Nie spieram sią pewnie masz rację czytałem tylko na temat GT i dlatego moje takie spostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi