qurim Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Witka! Kiedyś na forum był temat w którym ktoś pokazywał własnoręcznie wyrzeźbiony podnośnik do moto. Nie mogę tego znaleźć. Macie może jakiś plan/rysunek takiego cuda? Zimą chcę wyrzeźbić takie coś dla swojego prosiaka. Chodzi mi o typ podnośnika który wsuwa się pod ramę i podnosi całe moto. Może być na gwincie zamiast siłownika hydraulicznego. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrev66 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Witka! Kiedyś na forum był temat w którym ktoś pokazywał własnoręcznie wyrzeźbiony podnośnik do moto. Nie mogę tego znaleźć. Macie może jakiś plan/rysunek takiego cuda? Zimą chcę wyrzeźbić takie coś dla swojego prosiaka. Chodzi mi o typ podnośnika który wsuwa się pod ramę i podnosi całe moto. Może być na gwincie zamiast siłownika hydraulicznego. U mnie zdaje egzamin zwykły lewarek trapezowy(w makro po 50 dych)deseczka pod rame znajdz srodek i do gory moto stoi jak k...s u pana mlodego przed nocą poslubną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 No z takiego czegoś też korzystałem tylko że potrzebuję coś bezpieczniejszego. Zimą muszę znowu pół moto rozebrać - tylny wahacz, skrzynię biegów, koła P/T itd. Moto będzie tak stało kilka tygodni. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 No z takiego czegoś też korzystałem tylko że potrzebuję coś bezpieczniejszego. Zimą muszę znowu pół moto rozebrać - tylny wahacz, skrzynię biegów, koła P/T itd. Moto będzie tak stało kilka tygodni. allegro, kolego allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Polecam taki podnośnik http://moto.allegro.pl/podnosnik-motocyklo...1235037606.html mam taki kilka lat ,służy do wymiany olejów,opon.I również do zimowania moto.Można poszukać w np. Makro i tam kupić go taniej. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 O takie coś to jest bajer. Korzystałem z tego kiedyś. Mógłbym kupić, istnieje taka opcja ale sam chciałbym się pobawić w rzeźbienie. :biggrin: Ale chyba jednak kupię gotowca. Właśnie - jak jest z tym MAKRO - trzeba mieć działalność żeby się tam wbić? kiedyś z kolegą jeździłem po zaopatrzenie ale to dawno temu, nie wiem jak teraz. Mam MAKRO w okolicy. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 musisz mieć kartę żeby wejść, ale wystarczy że od kogoś pożyczysz i gitara wchodzi bez problemu nawet nie sprawdzają czy to twoja czy nie :wink: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ja mam dokładnie ten: http://www.moto-akcesoria.pl/podnosnik-hyd...-quadow,p,19141 Na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie robienia czegokolwiek przy moto bez tego urządzenia. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Niestety, w Makro nie mają tego cuda już. :icon_evil: Poszukam gdzie indziej. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Ja mam dokładnie ten: http://www.moto-akcesoria.pl/podnosnik-hyd...-quadow,p,19141 Na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie robienia czegokolwiek przy moto bez tego urządzenia. Pozdro Ale za swój dałeś dwa razy tyle co ja.Gurim podnośniki pojawiają się w Makro co jakiś czas. Nie są stale na stanie.I trzeba na nie trafić lub znaleźć kogoś kto Cię o tym poinformuje. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Nom. Znajomek tam często bywa, będzie się rozglądał przy okazji. Jak do końca roku nie znajdę to się skuszę na Allegro. Ale sam też wyrzeźbię coś podobnego tylko prostsze, ot tak dla sztuki samej w sobie. Jesień idzie, nudno się robi na serwisie a nie potrafię siedzieć na d... i nic nie robić cały dzień. Muszę coś "dłubać". Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi