Staszek_s Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 witam, czy moze ktoś z Was zna tego alegrowicza lub ma na tyle blisko, aby zerknąć na ten motocykl? http://moto.allegro.pl/bmw-r-850-r-dwa-dni...1215505681.html Kusi mnie taki klasyk a trochę mam daleko, aby jechać w ciemno.. pzdr Staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_W_wa Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 witam, czy moze ktoś z Was zna tego alegrowicza lub ma na tyle blisko, aby zerknąć na ten motocykl? http://moto.allegro.pl/bmw-r-850-r-dwa-dni...1215505681.html Kusi mnie taki klasyk a trochę mam daleko, aby jechać w ciemno.. pzdr Staszek są takie miejsca z których nie kupuje się niczego co ma jeździć... Pleszew, Gniezno, Radom, Garwolin,Kobyłka, Wołomin, Zielonka, Rawicz i jeszcze kilka...OCZYWIŚCIE SĄ WYJĄTKI i ten akurat takim może się okazać... są to jednak miejsca gdzie ryzyko jest DUŻE !!! Poproś kogoś z Radomia... może akurat wato... są też normalni sprzedający ... ok przesadziłem... zdarzają się mniej nie normalni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Hmm.... Chciałbym tylko zwrócić uwagę, że kolega napisał to w forum Radom :) Zgłosiłbym się do oglądania maszyny, ale myślę, że są ludzie bardziej kompetentni ode mnie :) No ale jakby się nikt nie zgłaszał, to pojadę obejrzeć tą beemkę Pozdrawiam MJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 dziękuję, jest jeszcze jedno takie samo koło Rzeszowa - też tam dałem podobną prosbę -nie ukrywam, że w tych kusi mnie relatywnie niska cena (a w zasadzie są dla mnie równie atrakcyjne, jak późniejsze 1150R), ale jak sie okaże, że coś z nimi nie tak, będę kombinował dalej :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosqito Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Jeśli dobrze myślę patrząc po zdjęciach to jest maszyna od chłopaków z wulkanizacji na Limanowskiego,widziałem kilka ich moto do sprzedania i wiem,że kilka osób od nich kupiło i byli bardzo zadowoleni.Tego BMW osobiście nie widziałem i niestety nie znam się na tyle,żeby móc dokonać oględzin dla kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Yuby, Miklas akurat jest w Bielsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdaniels Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Dokładnie ta BMka jest od chłopaków z limanowskiego. Znam ich dobrze i wiem że nie trudnią się składaniem i likowaniem sprzętów. W całości i w idealnym stanie sprowadzają je z Włoch. Zazwyczaj cenowo mają sprzety droższe od konkurencji ale jakością bez porównania. Polecam sie przejechac bo pewnie będzie warto. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASTELAN Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 jeśli nie bedzie miał kto ją zobaczyć to mogę podjechac, ale ocenie tylko to czy warto przejechać się do radomia żeby ją dokładnie sprawdzić. pzdr :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 JA MAM MOTOCYKL OD NIEGO I NIE JEDEN KUMPEL TAM KUPOWAŁ SPROWADZAJĄ NA PRAWDĘ LALECZKI Z WŁOCH NIE BITE 100% CHYBA ŻE SĄ BITE TO ICH WTEDY NIE ROBIĄ. POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Dziękuję za pomoc, te informacje mi wystarczą, co do reszty oceny, to pozostaje wybrać się samemu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 JA MAM MOTOCYKL OD NIEGO I NIE JEDEN KUMPEL TAM KUPOWAŁ SPROWADZAJĄ NA PRAWDĘ LALECZKI Z WŁOCH NIE BITE 100% CHYBA ŻE SĄ BITE TO ICH WTEDY NIE ROBIĄ. POLECAM Co się drzesz :icon_question: :icon_mrgreen: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Co się drzesz :icon_question: :icon_mrgreen: Rombo zawsze się wyrywa :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalk Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 (edytowane) Rombo zawsze się wyrywa :icon_twisted: Następny chce kupić tanio i dobrze....trzeba się zdecydować albo tanio albo dobrze Edytowane 23 Września 2010 przez Michalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi