kanak098 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Jak już pisałem to nie mój instruktor...nigdy nim nie był i na pewno nim niezostanie :banghead: :notworthy: hehe Pzdr :crossy: :crossy: :buttrock: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekp132 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 ej ja moge sie zapisac na kat a od 04.stycznia.2013>18stka moja zdąze zrobic prawko przed tymi przepisami nowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 obawiam się, że ni zdążysz. W 2012 przewidywany jest koniec świata :icon_mrgreen: a tak na poważnie to poczekaj z rok, dwa i wtedy zadawaj takie pytania. O dodatkowych kategoriach prawa jazdy mówi się już od jakiegoś czasu, sam nie mając jeszcze 18lat stresowałem się, że nie zdążę zrobić prawka kat.A a tu co? 19 na karku, leci teraz do 20 a zmian jak nie było tak nie ma :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopez88 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Mam najnowsze wiesci dotyczace tej kategori:P SEjm zatwierdzil ta ustawe. Ale Ciagle mozna od 18 lat zdawac na kat.A poniewaz nie zostaly wprowadzone inne przepisy regulujace :) Wiem bo dzis sie zapisalem na kurs :P POzdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walek804 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Mam najnowsze wiesci dotyczace tej kategori:P SEjm zatwierdzil ta ustawe. Ale Ciagle mozna od 18 lat zdawac na kat.A poniewaz nie zostaly wprowadzone inne przepisy regulujace :) Wiem bo dzis sie zapisalem na kurs :P POzdro :P to raczej od nowego roku zostana zakceptowane te nowe zasady?Rozumiem jak sie teraz zapisałes pomimo ze jest zima to bedziesz szedł wg starych zasad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopez88 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Tak. najwazniejsze jest aby w tym roku zapisac sie na egzamin zeby oni mieli Ciebie w papierach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaquu Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 to raczej od nowego roku zostana zakceptowane te nowe zasady?Rozumiem jak sie teraz zapisałes pomimo ze jest zima to bedziesz szedł wg starych zasad? jeżeli nowe ustawy nie zostaną teraz wprowadzone to znając życie osoby które zapisały się PRZED wprowadzeniem ich w życie będą zdawały na STARYCH zasadach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walek804 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 (edytowane) Czyli jeszcze prawdopodobnie na dniach jak by sie ktos zapisał to na starych zasadach by poszedl. Edytowane 30 Listopada 2010 przez Walek804 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopez88 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 (edytowane) Tak. Dokladnie do konca grudnia masz czas Edytowane 30 Listopada 2010 przez Lopez88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 (edytowane) Proszę bardzo: http://www.motocykle.v10.pl/Nowe,przepisy,...,lat,52120.html Oraz mały dodatek co i kiedy: http://www.naukajazdy.pl/aktualnosci/zmian...zdami_3624.html Edytowane 30 Listopada 2010 przez Krempy Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopez88 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 No ustawa jest. Ale nie ma innych regulujacych. I dopiero od stycznia to wejdzie w zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Fajnie, mi się podoba, że się quady wyjasnily, ze zrobli to AM, ale troszke denerwujace jest ze sam bede musial patrzec jak inni smigaja na duzych moto, a tu polowke trzeba bedzie dosiadac. ale z drugiej strony jak sie popatrzy na tych czobkow na motocyklach(czytaj niedojzalych do motocykla) to jest dobrym pomyslem. Wlasnie przypomniala mi sie historia o Kalim... Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ja osobiście jestem nieco sceptyczny co do wejścia tej ustawy w życie od stycznia 2011. Musi być przecież podpisana przez prezydenta, ogłoszona w dzienniku ustaw, a do tego trzeba przygotować nowe wzory prawa jazdy, to również zmiana w ośrodkach egzaminowania i w szkołach jazdy. No i ciekaw jestem co z osobami, które kurs skończyły przed wejściem nowych przepisów? Albo zdały egzamin teoretyczny wg starych przepisów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopez88 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 W kazdym badz razie wszystko jest jeszcze wedlug starych zasad :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi