pitersorok Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Jutro odbieram CBR1000RR :biggrin: http://www.joris-sport.be/mod-catalogue/vi...15400&lang_id=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Gratulacje. Szybko zmieniasz pojemności moto.Jesteś talentem na skalę światową. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersorok Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 ten typ już tak ma :crossy: zmienić nie zmieniłem hyosunga zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 A nie mówiłem, że warto? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Gratulacje z "Bladej" okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Gratulację, Piękny sprzęt :) Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Gratulacje. Szybko zmieniasz pojemności moto.Jesteś talentem na skalę światową. Pizetdablju-nie bądź zazdrosny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akinom Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 1000 RR - szybki, bądź ostrożny gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREI Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 To jest to co tygryski lubią najbardziej, nie będziesz żałował. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersorok Opublikowano 4 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Dziś dłuższa przejażdzka po NL, :crossy: JESTEM POD WIELKIM WRAŻENIEM 100% PRZYJEMNOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi