MARIO.STAR Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Witam Szanowne Grono ..RS.. właśnie z moimi kolegami z Bytowa zwiedzilismy Chorwacje 1.Siacho - Valkyrie 2.Blady-Road Star 3.Wrzesień-Road Star 4.Pleban - Viktory 5.Mario - Royal Star zrobilismy ok. 4500 km jakie wrażenia? jest to przygona jaką mozna opowiadać wnukom... Co mnie zaniepokoiło to że nasze maszyny zanikaja!!! tam pełno śmiga turystyków a nasze dinozaury zanikają, a co gorsza moi koledzy po przejechniu tylu kilosów stwierdzili ze trzeba zmienic maszyny!!! ja tego nie zrobie zbyt bardzo kocham swoją Royalkę... o co tym sądzicie czy zmiany są nieuniknione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Kolego zmiany są nieuniknione.Chorwację ,Czarnogórę ,Bośnię Albanię na Road Starze zwiedziłem dwa razy i Yamahę zmieniłem na HD Road Kinga.I w tym roku poleciałem w te rejony na HD-ku.Można zmienić na turystyka ale to nie będzie już ten klimat .Tu parę fotek z 2009 jeszcze na Road Starze http://www.towarzystwomotocyklowe.opole.pl...2009&Itemid=101 ,a tu z tego roku na HD http://www.towarzystwomotocyklowe.opole.pl...2010&Itemid=101 . Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Co mnie zaniepokoiło to że nasze maszyny zanikaja!!! tam pełno śmiga turystyków a nasze dinozaury zanikają, a co gorsza moi koledzy po przejechniu tylu kilosów stwierdzili ze trzeba zmienic maszyny!!! ja tego nie zrobie zbyt bardzo kocham swoją Royalkę... o co tym sądzicie czy zmiany są nieuniknione ? Myślę że tak- większośc ludzi na długie trasy wybiera turystyki albo enduro-tourery. W MGH w 2005 była "mieszanka" motocykli , obecnie przewagę mają GS-y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karo Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Kolego zmiany są nieuniknione.Chorwację ,Czarnogórę ,Bośnię Albanię na Road Starze zwiedziłem dwa razy i Yamahę zmieniłem na HD Road Kinga.I w tym roku poleciałem w te rejony na HD-ku.Można zmienić na turystyka ale to nie będzie już ten klimat .Tu parę fotek z 2009 jeszcze na Road Starze http://www.towarzystwomotocyklowe.opole.pl...2009&Itemid=101 ,a tu z tego roku na HD http://www.towarzystwomotocyklowe.opole.pl...2010&Itemid=101 . U mnie odwrotnie - najpierw zmieniłem moto na Midnight Stara, a potem pojechałem do Chorwacji :) może nie jest to najlepszy sprzęt do autostradowej turystyki, ale nie narzekam - było super. Wykręciłem wracając 1009 km w ciągu dnia, a dałoby się więcej. Odpowiada mi styl V-Starów, także zmiany tak, ale na to co serce cieszy, a nie tylko z powodów technicznych pozdro Karo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzi Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 turystyka na cruiserze ma inny wymiar i klimat, mozna wprawdzie szybciej i wygodniej ale od tego mam auto :biggrin: typow motocykli jest tak wiele ze kazdy znajdzie dla siebie odpowiedni i bedzie na nim robil to co lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Można na wszystkim, my byliśmy z żoną w tym roku w Chorwacji na 2 GSX-Rach 600 i 1000. 1200 km w 1 dzień. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi