Akinom Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 szybciutko sprzedała się moja SUZI (GS 500 E) i szybciutko postarałam się o choppera małą gwiazdkę Virago 535 :clap: :crossy: :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Gratki :clap: dawaj foty. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrev66 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Brawo witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 gratulacje! :) Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue bird Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Z sentymentem dla GSa, ale zakupu gratuluję :) niech się dobrze prowadzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akinom Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Dzięki wszystkim czekam aż descz przestanie padać fotki będą ładniejsze, bo tak w garażu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 gratuluję, ale osobiście bym GS`a na virówke nie zamienił ... Pzdr :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 szybciutko sprzedała się moja SUZI (GS 500 E) i szybciutko postarałam się o choppera małą gwiazdkę Virago 535 :clap: :crossy: :icon_rolleyes: Hmmm ... Monika to TY ???? :eek: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akinom Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Hmmm...majkelpl to TY???? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Fajnie Monika widziec Cie na rasowym sprzecie :crossy: Dzieki za wspolne smiganko :buttrock: :clap: Dajesz rade i zap***dalasz ostro :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radko Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Gratulacje i powodzenia :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi