Kustyk Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Chciałbym kupić tarcze do Suzuki Gs 500e. Koja życie gdzie mógł bym kupić je w krakowie? Myślę też nad kupnem nowej Blaszki na Zegary....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 rider, larsson jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 ebay.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Wysyłkowo możesz kupic u mnie- 800 zł ( NOWA EBC ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Chciałbym kupić tarcze do Suzuki Gs 500e. Koja życie gdzie mógł bym kupić je w krakowie? Myślę też nad kupnem nowej Blaszki na Zegary....... Ja coś mam na magazynie. 2 tarcze wave nowe około 1 tys zł. Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 (edytowane) Wysyłkowo możesz kupic u mnie- 800 zł ( NOWA EBC ) Na www.ebc24.pl są za 760 zł. Na ebay.com można kupić praktycznie nową oryginalną tarcze Sunstar za około 230 zł z przesyłką do Polski, która idzie 6 dni. Wiele taniej u nas się nie kupi bo dobre tarcze chodzą po min. 180 zł. Jakby kolega chciał namiary na konkretnego sprzedawce to PW. Edytowane 4 Września 2010 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi