Filu Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Cytuje:"Szczeże?? To zdjęcia biedne(cały czas podobny temat i otoczenie) i jakość również biedna, ale to moje zdanie więc się nie pluj"A jakbys umiał chodź trochę czytać ze zrozumieniem, to byś wyczytał, ze prosiłem cię o dobre według Ciebie foty, czyli w akcji i w "małopodobnym" otoczeniu. A twoje chyba bardziej od moich mają podobne otoczenie.Zresztą niewazne. Powiem Ci szczerze, ze czytająć twoje nic nie wnoszące posty na forum twoja opinia nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Duzo bardziej zastanawiałbym się nad opinią kogokolwiek innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Filu to miało być śmieszne?To coś ci nie wyszło.Chcesz aby się wypowiedzieć to wypowiadam i tyle, mówie to co sądze, każdy ma prawo do swojego zdania, a nie wspomne jak zbeształeś mojego byłego rumaka(simsona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 dajcie juz spokoj nie sprzeczac sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 dajcie juz spokoj nie sprzeczac sie No, ja już olałem go i nie komentuje.A swoją drogą Grzybek to nie nabijaj sobie postów tylko fotki skomentuj :mrgreen: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 To ja na małej hopce w lesie:) Szkoda że nia mam własnego aparatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 No, ja już olałem go i nie komentuje.A swoją drogą Grzybek to nie nabijaj sobie postów tylko fotki skomentuj :mrgreen: :!:ok to skomentuje tylko sie nie gniewajcie teraz na mnie :smile2: sa ok fajne bede musial dac tu troche fotek mojego 10cio letniego syna i 8 mio letniego mlodego derania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Fajne fotki !!! Szkoda, że nie mam niedaleko siebie jakiegoś poligonu ;), ale za to mam Pustynie Błędowską :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Fajne fotki !!! Szkoda' date=' że nie mam niedaleko siebie jakiegoś poligonu ;), ale za to mam Pustynie Błędowską :)[/quote'] O własnie, miałęm dac o pustynii topic.Pucek, jeżdza tam?? jakie to tereny?? :?: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 fotki mlodego oborniki .Sorrki ale fotek nie bedzie nie pasuja tutaj pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 O własnie' date=' miałęm dac o pustynii topic.Pucek, jeżdza tam?? jakie to tereny?? :?: :D[/quote'] Napisze tak:W latach 70 na pustyni występowało jeszcze zjawisko ruchomych wydm i fatamorgany, w tej chwili nic takiego już nie ma miejsca. Pustynia bardziej przypomina stepy, tylko miejscami jest naprawdę kopny piach. Wiem, że władzą gminy Olkusz chodziła kiedyś po głowie myśl, żeby odkrzewić pustynie i przywrócić jej pierwotny wygląd, ale jak zwykle skończyło się tylko na słowach :D Co prawda wszystko ma swoje wady i zalety. Dzięki temu, że Pustynia Błędowska tak "obrosła" można o wiele łatwiej się po niej poruszać motocyklem :D Obecnie pustynia wygląda tak:http://republika.pl/pucek/pustynia.jpg Przez środek pustyni biegnie rzeka, temu tam tak zielono :D Jak mój stan zdrowia ulegnie poprawie to za tydzień pojadę na pustynie i zrobię parę fotek :D i wrzuce na forum !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Noo :D To wychodzi na to, ze piękne tereny. Ach i ta rzeczka :D Piękne tereny to musza być.Szkoda jednak, że nie wygląda juz tak jak pustynia, bo to był swego rodzaju ciekawostka w Polsce.Może się kiedyś tam wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Fotki spoko przydalo by sie jakis filmik nakrecic. Juz niedlugo wpadne z wami pojezdzic po polignie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 twoja crm juz jezdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 1 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2004 twoja crm juz jezdzi?Jezdzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 1 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2004 twoja crm juz jezdzi?Jezdzi :D Nareszcie :DW takim razie czekamy na jakieś (brudne) fotki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi