KFIT Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Witam! Czy wie ktoś gdzie moge kupić wizjer główny do Sintesi z pinlockiem żeby wpiąć antifoga? Czy w ogóle są takie wizjery , ma ktoś? Ewentualnie może pasuje od innego kasku? Jak ktoś coś wie w tym temacie proszę o porade, bo niestety orginał paruje na deeszczu i na nic się zdaje ta napylona warstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 AFAIK caberg nie posiada pinlocka w swoich kaskach, ale sprawdź sobie na ich stronie opcjonalnie pozostaje forg-city, do kupienia na alledrogo. sprawdzone, działa. trzeba tylko dobrze przykleić, żeby nie zaczepiało o uszczelkę (mnie zaczepia, muszę wymienić) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Jak Ci się ociera o uszczelkę to od razu to odklej i przyklej w dobre miejsce, bo ci uszkodzi fogcity w tym miejscu. Cytuj Strona | Portfolio | FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 za późno, jak się zorientowałem, to już była porysowana ;) muszę zmienić, tylko jeszcze z lenistwa tego nie zrobiłem problem IMHO polega na tym, że kaski nieprzystosowane do pinlocka mają za blisko zamocowaną szybę w stosunku do skorupy i uszczelek: ten sam problem występował przy zbyt wysokim przyklejeniu fogcity w airohu sv55 jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi