PAJDOR Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Witam Czy ktoś się wybiera z forumowiczów ? W sobote jest wyjazd z Wa-wy - 127 osób w tym roku jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 jakieś konkretniejsze info? Zapodaj link czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Filozofia żadna. http://www.rajdkatynski.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 O ile dobrze wiem to jest to wyjazd na zapisy. I jeśli dobrze słyszalem to miejsca już dawno się skończyły. :flesje: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zapisy były do końca czerwca - my jedziemy w piątek po południu po pracy : ) 22 noclegi - 6 tyś km Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrzysty Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Co kto lubi, ale wolał bym wybrać się tam sam, lub mniejszą grupą , i być niezależnym od ogółu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Tylko to jest trasa przez Ukrainę, Białoruś, Litwę i Rosję więc nie sam Katyń. I masz już wszystko zarezerwowane, zaplanowane, noclegi, ogniska itp. Czytałem opisy sam chętnie bym się wybrał. Może za rok w końcu ogarnę wszystkie sprawy... Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Fajna sprawa, ale chyba nie dla kazdego. Nie znosze takich masowek, a juz w ogole mam wstret do organizowanych wypraw. Wolalem sobie sam pojechac w tym roku np do Charkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Chyba trochę stracił ze swojego uroku ten rajd, ze względu na ilość uczestników. Zawsze chciałem na niego pojechać ale teraz to chyba lepiej skombinować własną ekipę tak z 10 motocykli i pojechać spokojnie bez mediów tą traską albo nawet samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Panie, ale weź tu załatwiaj te wszystkie wizy. Poza tym w kupie raźniej, bezpieczniej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Panie, ale weź tu załatwiaj te wszystkie wizy. Poza tym w kupie raźniej, bezpieczniej :biggrin: Przez takie wlasnie glupie herezje powstaja rozmaite mity :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrzysty Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Mity czy nie ale wiele osób obawia sie całej tej biurokracji itp. marzy mi sie Mongolia bądź Władywostok koleja transsyberyjską, ale załatwianie wszystkich formalnosci zajmuje troche czasu i kasy, są naszczęście firmy które załatwiaja wszystko za nas trzeba tylko za ich pośrednictwo zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Mity czy nie ale wiele osób obawia sie całej tej biurokracji itp. marzy mi sie Mongolia bądź Władywostok koleja transsyberyjską, ale załatwianie wszystkich formalnosci zajmuje troche czasu i kasy, są naszczęście firmy które załatwiaja wszystko za nas trzeba tylko za ich pośrednictwo zapłacić. Wypelniasz formularz, wsadzasz z paszportem do koperty, wysylasz, za kilka tygodni odbierasz. Posrednictwo to kilkadziesiat zlotych. Czlowieku, o czym ty mowisz? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi