Gość Saul Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 ale to chyba jest jakoś oznakowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 We Wrocławiu też są takie słupki, przy samym wjeździe na rynek (z jednej strony) ale z tego co widziałem wjeżdza tam tylko straż miejska i pewnie dostawy do knajpek. Chyba nikomu normalnemu nie przyszłby do głowy wjechać zwyłym autem na sam Rynek :icon_biggrin: I tu się mylisz. Jak jeszcze byłem asesorem, to pracowałem przez jakiś czas na ulicy Kurzy Targ (ta przy Feniksie). I tam sam widziałem, jak się koleś miską zawiesił i podjechało mu auto do góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf234 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 I tu się mylisz. Jak jeszcze byłem asesorem, to pracowałem przez jakiś czas na ulicy Kurzy Targ (ta przy Feniksie). I tam sam widziałem, jak się koleś miską zawiesił i podjechało mu auto do góry... Własnie tą ulice miałem na myśli. Haha, jak widać nie doceniłem kierowców także we Wrocku :icon_eek: Trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby mieć taki pomysł. A słupek chyba nie jest oznaczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ale to chyba jest jakoś oznakowane ? a oglądałeś filmiki??? Są światła i znaki, przynajmniej w UK. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Ja bym się powstrzymał z określaniem tych ... tych ... kierowców mianem idiotów. U mnie na wiosce nie takich wynalazków, to raz. Dwa jadąc bezpośrednio za ciężarówką czy busem można nie zauważyć znaków i się wje*ać. Przy okazji przypomina mi się scenka z toalety na stacji benzynowej we Włoszech. -Józek, jak stąd qrwa wyjść ? drzwi się qrwa chyba zacieły. -Nie zacieły, spuść wodę. - Spuściłem, dalej się nie chcą otworzyć. - umyj ręce - co ?, Ty głupi ? - umyj ręce mówię. - umyłem i ... o qrwa, drzwi się dają otworzyć. Zderzenie z zachodnią cywilizacją bywa czasem wręcz bolesne dla niektórych. P.S. Zacytowana scenka jest jak najbardziej autentyczna, tylko imię delikwenta nie myjącego rąk po wizycie w kiblu brzmi naprawdę inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 (edytowane) Najlepsza jest "baba" z filmu której Fiesta się zaczęła toczyć na lodzie. Trzeba mieć naprawde nie równo pod sufitem żeby w takim momencie próbować wysiąść i o mało co nie zostać rozjechanym przez swoje auto. Edytowane 23 Sierpnia 2010 przez WLD_Wlodi Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi