viperPL Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Niestety , cosraz mniej bedzie mozna pojezdzic przy takich cenach. Lejąc mixol i tak wychodzi jakis 4xl za litr paliwa. czyli zeby pojezdzic troszke w dniu to trzeba 40 zeta ;) ale kogo stac na wydanie 40 zl co dzien na paliwo. ? :D ps. Osobiscie te ceny doprowadzają mnie to rozpaczy, a mam taką swiadomosc ze bedą jeszcze bardziej krwiorzercze ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 bylo dzisiaj w tv ceny paliwa sa wysokie przez U$Rael (USA jak by kto nie czail) maja nadal rosnac pewnie do lipca bedzie ze 4,50 za litra :D chyba trzeba szukac gaznika binga bo na nim wedlug vaipera spalanie przy 90 jest ok 3,5 a na starym gazniku ok 5-6 wiec prawie 8 zeta na 100 jestesmy do przodu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 Ja kupiłem zwykle klocki za bodaj 12,- zł i mam ochote je wywalic komisyjnie na najblizszy smietnik :buttrock: Skrzypia niemilosiernie tak, ze wstyd jadac przez miasto hamowac przodem. Nie wiem czy mozna cos zrobic innego niz wymienic je na inne. Tylko jakie, zeby znow nie skrzypialy? To jest takie przerazliwe, sucho-metaliczne skrzypienie. Przy mocnym hamowaniu juz nie slychac, tylko lekki pisk, ale przy delikatnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 musisz je nasmarowac wez pozadnie smaru na palec i wysmaruja cala tarcze i klock efekt garantowany :buttrock: ;) hm mi dopiero zaczely skrzypiec po roku jesli masz kasiory kup za 50 zeta jakies firmowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 hejw larssonie sa klocki do etki za 60pln i do etki z koszem za 100pln (około)kto na ochotnika kupi i przetestuje? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 A jest jakaś strona internetowa tego Larssona? bo bym z chęcią przejrzał ich oferte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 http://larsson.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 ale do etki malo maja wiecej do japoncow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi