Skocz do zawartości

Moja furmanka ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Właściwie, to ponownie powinienem udać się do powitalni, bo bardzo długo nie było mnie na forum. Ostatnio jakoś przypomniało mi się, że kiedyś było takie fajne miejsce, w którym można było pogadać z ciekawymi ludźmi, a zatem witam jeszcze raz.

Chciałem też pochwalić się moją laleczką ;)

Honda FT 500 rocznik 1984

Przerobiona w stylu Street Trucker

Honda FT 500 Street Trucker Custom

Komentarze mile widziane.

Michał

Edytowane przez Gudaj

Czy Ty czasami kolego nie miałeś jej ostatnio na alledrogo?

Motocykl był wystawiony w serwisie allegro.pl

Jeżeli dla Ciebie to jest alledrogo, to proponuje kup motocykl i zrób z niego coś takiego, to porozmawiamy;)

Edytowane przez Gudaj

Styl nazywa się Street Tracker, nie Truker. :biggrin:

Fajny sprzęcik zrobiłeś z tej paskudy. Nie ma co ukrywać, FT500 to jeden z najpaskudniejszych moto, prym wiedzie CX500. :biggrin:

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

:notworthy: Chylę czoła dla Kolegi Gudaja :notworthy:

Naprawdę świetnie i z głową przerobiony FT-ek! Cena no cóż, praca, części, wszystko kosztuje, tylko w Polsce jeszcze tego ludzie nie doceniają.. Myślę, że sporo było tzw "streetfighterów bezwypadkowych" i to ludzi zniechęca. Sam przebudowałem VT 1100 i myślę, że spokojnie podwoiłem jego wartość, ale ze świadomością, że i tak to się nie zwróci. Takie są niestety koszy pasji :buttrock:

Pozdrawiam i oby szybko znalazł nowego, godnego nabywcę, który doceni Twój wkład pracy.

Edytowane przez miki01