Gudaj Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam Właściwie, to ponownie powinienem udać się do powitalni, bo bardzo długo nie było mnie na forum. Ostatnio jakoś przypomniało mi się, że kiedyś było takie fajne miejsce, w którym można było pogadać z ciekawymi ludźmi, a zatem witam jeszcze raz. Chciałem też pochwalić się moją laleczką ;) Honda FT 500 rocznik 1984 Przerobiona w stylu Street Trucker Honda FT 500 Street Trucker Custom Komentarze mile widziane. Michał Edytowane 20 Sierpnia 2010 przez Gudaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin_123 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Czy Ty czasami kolego nie miałeś jej ostatnio na alledrogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 (edytowane) Czy Ty czasami kolego nie miałeś jej ostatnio na alledrogo? Motocykl był wystawiony w serwisie allegro.pl Jeżeli dla Ciebie to jest alledrogo, to proponuje kup motocykl i zrób z niego coś takiego, to porozmawiamy;) Edytowane 20 Sierpnia 2010 przez Gudaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin_123 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 nie chodzi mi o cenę Twojego moto po prostu na allegro.pl mówię alledrogo. A co do robienia własnej maszyny to zrobiłem Savage bobbera więc wiem co i jak Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 nie chodzi mi o cenę Twojego moto po prostu na allegro.pl mówię alledrogo. A co do robienia własnej maszyny to zrobiłem Savage bobbera więc wiem co i jak Kolego Ok, nie było problemu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Styl nazywa się Street Tracker, nie Truker. :biggrin: Fajny sprzęcik zrobiłeś z tej paskudy. Nie ma co ukrywać, FT500 to jeden z najpaskudniejszych moto, prym wiedzie CX500. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 (edytowane) Literówka;) W aukcji na allegro mam dobrze, a tu bykkkk. Wstyd! Nowe zdjęcia http://allegro.pl/show_item.php?item=1197184972 Edytowane 21 Sierpnia 2010 przez Gudaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki01 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 (edytowane) :notworthy: Chylę czoła dla Kolegi Gudaja :notworthy: Naprawdę świetnie i z głową przerobiony FT-ek! Cena no cóż, praca, części, wszystko kosztuje, tylko w Polsce jeszcze tego ludzie nie doceniają.. Myślę, że sporo było tzw "streetfighterów bezwypadkowych" i to ludzi zniechęca. Sam przebudowałem VT 1100 i myślę, że spokojnie podwoiłem jego wartość, ale ze świadomością, że i tak to się nie zwróci. Takie są niestety koszy pasji :buttrock: Pozdrawiam i oby szybko znalazł nowego, godnego nabywcę, który doceni Twój wkład pracy. Edytowane 23 Sierpnia 2010 przez miki01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Od poniedziałku motocykl jeździ w mieście Łodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 No to gratki dla nowego nabywcy. Z ciekawości mogę spytac za ile poszedł? Może być PW. A co do ceny - to raczej taka rozsądna, nie ma się co unosić :) Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 No to gratki dla nowego nabywcy. Z ciekawości mogę spytac za ile poszedł? Może być PW. A co do ceny - to raczej taka rozsądna, nie ma się co unosić :) Żadna tajemnica;) za 4 700 poszedł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 To czym teraz jeździsz? Co będziesz przerabiał? Na jaki styl? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Aktualnie zimowa przerwa, więc zobaczymy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 aż sie prosi o jakiś masywny zawias do przodu, jakiś ups i mała , okrągła czarnomatowa lampa / reflektor :) ale fajny, fajny ! Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi