Damiano Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Jak już tak bardzo chcesz mieć audio i nie za 250zł jest tańsza opcja. Bierzesz głośniki komputerowe, rozbierasz tego w którym jest wzmak odłączasz transformator, lutujesz przewody, wpinasz sie pod instalacje i masz audio za grosze tylko musisz pomyśleć gdzie to upchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slav Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Bardzo małe głośniczki są w tym zestawie. Będzie to grać jak radyjko biwakowe albo jamnik na baterie. Inną sprawą jest w ogóle sens pchania tego do motoru... Cytuj http://www.youtube.com/user/MyslZaSiebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skomor1996 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 (edytowane) Jak już tak bardzo chcesz mieć audio i nie za 250zł jest tańsza opcja. Bierzesz głośniki komputerowe, rozbierasz tego w którym jest wzmak odłączasz transformator, lutujesz przewody, wpinasz sie pod instalacje i masz audio za grosze tylko musisz pomyśleć gdzie to upchnąć. No masz rację. Dodał bym do moto filtr stożkowy a ten orginalny zostawię, tylko to co w środku jest wywalę i tam głośniczki zamontuje;] No ale doliczyć koszt jakiegoś odtwarzacza Mp3 lub Mp4 to też trochę wyniesie;] No i ten filtr stożkowy;/ Ale jakoś dam rade;] No to chyba najlepsze rozwiązanie;] Thx za odp; ] Edytowane 22 Sierpnia 2010 przez skomor1996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarroza Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Chryste, zaczęło mnie już zalewać, jak zobaczyłem kolejnego amatora audio w motorowerze, to jeszcze wyleciałeś tu ze stożkiem... Będę trochę wredny, ale jak zaczniesz sam zarabiać na swój sprzęt, paliwo itd. to pakowanie kasy w błoto, jakim bez wątpienia jest audio (niepotrzebny pobór mocy z małego, chińskiego aku, "szpan" tylko wśród dzieciaków na wiosce) i stożek (konieczność częstszego czyszczenia / wymiany, problemy z regulacją gaźnika itd. ) to ci się odechce, a zamiast tego kupisz sobie coś o wiele bardziej praktycznego. Co byś nie mówił, żadnej z tych rzeczy nie będę polecał, głośniki to masz w samochodzie, bo autko jest zamknięte (no ewentualnie otwarte okna ;P ) i słuchasz tej muzyki z pasażerami, a nie wkurzasz wszystkich w okolicy puszczając jakieś shity na całą parę (nie każdy musi lubić to, co ty!). Zainwestuj w dobre słuchawki + mp3 i tyle, a na imprezy to bierz głośniki / bumboxa w plecak i na miejscu muzykę puszczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skomor1996 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) Chryste, zaczęło mnie już zalewać, jak zobaczyłem kolejnego amatora audio w motorowerze, to jeszcze wyleciałeś tu ze stożkiem... Będę trochę wredny, ale jak zaczniesz sam zarabiać na swój sprzęt, paliwo itd. to pakowanie kasy w błoto, jakim bez wątpienia jest audio (niepotrzebny pobór mocy z małego, chińskiego aku, "szpan" tylko wśród dzieciaków na wiosce) i stożek (konieczność częstszego czyszczenia / wymiany, problemy z regulacją gaźnika itd. ) to ci się odechce, a zamiast tego kupisz sobie coś o wiele bardziej praktycznego. Co byś nie mówił, żadnej z tych rzeczy nie będę polecał, głośniki to masz w samochodzie, bo autko jest zamknięte (no ewentualnie otwarte okna ;P ) i słuchasz tej muzyki z pasażerami, a nie wkurzasz wszystkich w okolicy puszczając jakieś shity na całą parę (nie każdy musi lubić to, co ty!). Zainwestuj w dobre słuchawki + mp3 i tyle, a na imprezy to bierz głośniki / bumboxa w plecak i na miejscu muzykę puszczaj. Po 1 Te audio nie jest dla szpanu... ( nawet jeśli przed kim szpanować jak 100 osób w wiosce??) A motorem zazwyczaj jeżdżę z kolegą i on też lubi muzykę tego typu co ja... Więc nikomu bym nie przeszkadzał a na wiosce bym muzyki nie słuchał. A co do filtru stożkowego to masz rację... Czytałem trochę na ten temat i dowiedziałem się że nie warto kupić;// Ps. Na paliwo zarabiam sam;] :P Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez skomor1996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarroza Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 No tak, ale nie lepiej kupić sobie mp3 + słuchawki i bumboxa, z ktorym chodzilbys na imprezy na wsi? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skomor1996 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 No tak, ale nie lepiej kupić sobie mp3 + słuchawki i bumboxa, z ktorym chodzilbys na imprezy na wsi? ;) No nie wiem... No bo chciał bym motor w coś wyposażyć w jakieś bajery... Ale o tym bumboxsie to się jeszcze zastanowię;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarroza Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 bajery powiadasz? Masz chopperka to wyposażaj go w chopperowe bajery, typu frędzle itp. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 zakładaj audio, dobry motyw, jak bedzie przyzwoicie wyglądało, czyli bez wystajacych kabli itp to wporzo bajer, zawsze możesz na ognichu zapuścić muze, jak mialbym sqta to od razu wrzuciłbym audio, w chopperku to nie wiem, jakby mi się nudziło to czemu nie xd Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonek Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ja dałbym jakieś lampki choinkowe mrugające w rytm muzyki techno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paa62 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 CZY TO SIE DZIEJE N A P R A W D Ę ? Czy ktoś sobie jaja robi ? Cytuj JEEEEEEEEEEEEEEEEECHAĆ !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarroza Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 zakładaj audio, dobry motyw, jak bedzie przyzwoicie wyglądało, czyli bez wystajacych kabli itp to wporzo bajer, zawsze możesz na ognichu zapuścić muze, jak mialbym sqta to od razu wrzuciłbym audio, w chopperku to nie wiem, jakby mi się nudziło to czemu nie xd Ty chyba żartujesz? Toż to jest profanacja dwóch kółek, jak chcesz puszczać na jakimś ognichu muzę to albo przyjeżdżasz autkiem, albo zabierasz w plecak bumboksa, mini wieżę itd. ;P Mi nawet przez myśl nie przeszło, aby montować w skuterze audio - bo w większości to dzieciaki montują to pod siedzeniem, które akurat w skuterach ma o wiele lepsze zastosowanie (zakupy, piwko etc.) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 wole skromne głośniczki w małym gówienku niż w pip frędzli, flag, czaszek, 'plecaczków' na dużym chopperze ;] Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radomir Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 (edytowane) Jamnik kaseciak lub boombox na 6 baterii R20 z mocowaniem na dwie gumy.I koraliki na szprychy koniecznie. Czy tu na tym forum sa powazni ludzie czy w większości same pogimnazjalne tłuki? Edytowane 28 Maja 2018 przez Radomir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Jamnik kaseciak lub boombox na 6 baterii R20 z mocowaniem na dwie gumy.I koraliki na szprychy koniecznie. Czy tu na tym forum sa powazni ludzie czy w większości same pogimnazjalne tłuki? Patrz proszę na daty postów...8 lat nikt nie interesował się tym tematem. Po edycji to nawet i sobie dokopałeś.BTW złota łopata: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi