pilask Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 CIESZANÓW ROCK FESTIWAL przy którym będzie miał miejsce zlot motocyklowy z dostępnym oddzielnym polem namiotowym, ciekawa alternatywa do zlotu w Radawie, zwłaszcza po zapoznaniu się z repertuarem Cieszanów - z Tarnogrodu drogą na Lubaczów, jakieś 140km od Lublina 20 – 22 SIERPNIA 2010 R 20 sierpnia piątek od 16 przegląd zespołów Jelonek Oddział zamknięty Myslowitz 21 sierpnia sobota od 16 zagrają 3 zespoły wyłonione z przeglądu od 18 Closterkeller Ciryam Ira Acid drinkers 22 sierpnia niedziela od 16 zagrają Pathfinder Artrosis Proletaryat Tsa Bilety: przedsprzedaż (do 19 sierpnia 2010r.) bilet na jeden dzień festiwalu - 15zł karnet 3 dniowy - 40zł bilet motocyklowy na jeden dzień festiwalu - 10zł karnet motocyklowy - 30zł w dniu koncertu bilet na jeden dzień festiwalu - 20zł karnet 3 dniowy - 50zł bilet motocyklowy na jeden dzień festiwalu - 20zł karnet motocyklowy - 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 To żeś mnie zaskoczył :icon_eek: Byłeś tam kiedyś ?? Jak organizacja ?? Ciryam, artrosis, TSA ?? Taki zestawik w takiej cenie ?? kopara opada. Jutro chyab zweryfikuje swoje plany ;) Jak coś wiesz wiecej o tej imprezie to pisz ;) Pozdro Bilety: przedsprzedaż (do 19 sierpnia 2010r.) bilet na jeden dzień festiwalu - 15zł karnet 3 dniowy - 40zł bilet motocyklowy na jeden dzień festiwalu - 10zł karnet motocyklowy - 30zł w dniu koncertu bilet na jeden dzień festiwalu - 20zł karnet 3 dniowy - 50zł bilet motocyklowy na jeden dzień festiwalu - 20zł karnet motocyklowy - 50zł Jak liczyć ten cennik ?? Jak kupie karnet motocyklowy to mam wejściówkę juz na wszystko plus pole namiotowe i aprk maszyn ?? Czy ten karnet to za każdy dzien osobno, bo nei bardzo czaję ta rozpiskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilask Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 też wcześniej o tym nie słyszałem, chociaż wychodzi na to że nie pierwszy raz jest organizowane, w zeszłym roku coś ponad 10 tys ludzi ponoć było, a zespoły faktycznie fajne więc jadę z sobotę i może do poniedziałku bym został jak będzie spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Na stronie imprezy w zakąłdce pole namiotowe ejst wzmianka że wjazdówki można kupić w ośrodku kultiry albo wpłacajac kasę na konto. Ciekawe czy w sobotę da radę się na nocleg wkręcić?? O której planujesz wyjazd? My wstepnie planowaliśmy uderzyć na radawe w sobote ok 6-7 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilask Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 pole namiotowe dla motocyklistów ma być oddzielnie i z tego co wiem za darmo, trzeba opłacić tylko wejście na festiwal a to już w zależności na ile byś się dni wybierał, ja jak co wyjeżdzam w sobotę ok 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi