bodzios Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witam! W tym momencie mam ustawione najniżej jak się da (twarde), ale przydało by się jeszcze trochę obniżyć jest taka możliwość? Chodzi o Honda VT 1100 z 1998r. Z góry dzięki za wszystkie porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Tył? Przód? Jeśli przód to można wpuścić lagi w półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzios Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Tył? Przód? Jeśli przód to można wpuścić lagi w półki. Chodzi mi o tył. Zawieszenie chce opuścić ponieważ całe stopy nie znajdują się na asfalcie. Dodam, że właśnie mam obniżane siedzenie, ale wydaje mi się że jeszcze troszeczkę zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) Tył? Przód? Jeśli przód to można wpuścić lagi w półki. O tak - a najlepiej uciac kawalek lagi. :banghead: Poza tym w kazdym moto lagi sa w polkach. Jak bys sie troche znal to bys wiedzial ze przednie zawieszenie nie jest regulowane w VT wiec kolega pytajac nie mogl pisac o przodzie. Sa kompletne zestawy ze sprezynami progresywymi na tyl - sa nizsze od oryginalow. Tyle, ze nie szalej za bardzo bo masz naped kardanem oraz przestrzen pomiedzy blotnikiem a kolem sie drastycznie zminejszy a nie chcesz trzec opona o wnetrze blotnika. Na przod eibach lub wirth. Nie skracalbym oryginalnych sprezyn. Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez vpower Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 vpower marudzisz, lagi można wpuścić w półki o ile jest miejsce pod kierownicą. Oczywiście zmieni to geometrie, ale każda modyfikacja zawieszenia ją zmienia. Rzeczywiście zapomniałem, że Shadow nie ma regulacji z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi