Sarar Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Witam, No i w końcu nadszedł czas na zmianę moto, następne będzie albo DRZ SM albo jakaś większa włoska V-ka - ciężka to będzie decyzja, jednak jeden motocykl w garażu to zdecydowanie za mało :/ Trochę informacji o TDM-ce z którą trzeba się będzie pożegnać Sad Data produkcji 2005r. Data pierwszej rejestracji 2007r. Motocykle pochodzi z polskiego salonu i jestem jego drugim właścicielem. Przebieg 45000 km i ciągle rośnie. Dane techniczne każdy z tego forum zna więc tego nie będę podawał, oprócz tego, że moto posiada ABS . Z wyposażenia dodatkowego posiada: - szyba akcesoryjna (mam też oryginalną) - grzane manetki (mam też oryginalne deadgrin ) - handbary - gniazdo zapalniczki - alarm Patroline - gmole - stelaż pod kufry boczne i centralny - kufry boczne Givi Keyless, 41 litrów każdy - bardzo praktyczne, jest dostęp do zawartości kufra bez zdejmowania go z moto (bez problemu spakowałem się w te kufry+centralny 46l na trzytygodniową podróż po Bałkanach) - przedłużki do lusterek dzięki którym widać coś więcej niż własne ramiona Trochę historii i serwisowych informacji: - Jak już wcześniej pisałem moto w 2007r zostało zakupione w polskim salonie i zarejestrowane. - Jestem drugim właścicielem. - Przebieg 45000km. - Motocykl w stanie technicznym idealnym, w stanie wizualnym tylko bardzo dobrym ponieważ poprzedni właściciel lekko przytarł owiewkę. Nic nie było malowane, klejone itp. wszystkie elementy oryginalne. - Na początku sezonu przy przebiegu 36000 km przeszedł serwis. Wymieniony wtedy został filtr powietrza, olej, płyn hamulcowy, płyn chłodniczy i została zrobiona regulacja zaworów. - Napęd wymieniony przy przebiegu 38000km (hiperwzmacniany DID ZMVX+Sunstar). Patrząc na to ile wytrzymał oryginalny to temu zostało jeszcze 30000km życia przy odpowiednim traktowaniu. - Wymienione klocki hamulcowe przy przebiegu 40000km - Opona tył - Dunlop RoadSmart zmieniana przy przebiegu 40000km (EBC HH) Cena jaka by mnie interesowała z wymienionym wyposażeniem to 18.000zł. Możliwa też zamiana na jakieś SM albo ciekawego nakeda. Jak znajdę kabel od aparatu to wrzucę dzisiaj fotki do galerii. Moto do obejrzenia w Warszawie. mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 no i w końcu w ogłoszeniu widzę motocykl z realnym przebiegiem Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarar Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 no i w końcu w ogłoszeniu widzę motocykl z realnym przebiegiem Tego typu motocyklem robi się przynajmniej 10.000km rocznie więc taki przebieg to nic nadzwyczajnego. Pamiętam jak szukałem TDM-y dla siebie to sprzęty z przebiegiem 15000-25000km były o wiele bardziej styrane niż moja co mogło świadczyć o przebiegu 4-5 razy większym. Znajomy ma Bandita który ma już prawie 100.000 km na liczniku i jeśli będzie sprzedawał moto to mogę je z czystym sumieniem polecić. No ale u nas patrzy się głównie na przebieg i rocznik, a że moto trochę krzywe, manetki i podnóżki pościerane po maksie to nic - przecież przebieg tylko 15.000 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarar Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 No i poszłą TDMa na allegro :( http://allegro.pl/yamaha-tdm900a-od-motocy...1203242869.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarar Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Nowa cena: http://allegro.pl/show_item.php?item=1287958314 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarar Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Z racji pojawienia się nowego moto w garażu :icon_mrgreen: nowa cena na TDM - 16 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarar Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 UP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi