mongor Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Jak w temacie. Kupię gaźniki do kawasaki, kz440 lub same membrany. proszę o info na PW lub tel.794349811 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Jakie tam sa gazniki? CVK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 CV. Zastanawiam się, jaka jest różnica, pomiędzy CV, a CVK, bo wyglądają podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 A moglbys zrobic zdjecie i zmierzyc srednice membrany? Jakby pasowaly przepustnice od CVK to moge Ci oddac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 A moglbys zrobic zdjecie i zmierzyc srednice membrany? Jakby pasowaly przepustnice od CVK to moge Ci oddac. Tak, oczywiście mogę zrobić zdjęcie i Ci przesłać, ale pewnie dopiero w weekend. Zastanawiałem się właśnie nad gaźnikami od GPZ-ta 500. To są chyba te?Wyglądają bardzo podobnie. Muszę pomierzyć rozstaw gardzieli i Ci podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Tak, oczywiście mogę zrobić zdjęcie i Ci przesłać, ale pewnie dopiero w weekend. Zastanawiałem się właśnie nad gaźnikami od GPZ-ta 500. To są chyba te?Wyglądają bardzo podobnie. Muszę pomierzyć rozstaw gardzieli i Ci podam. Wlasnie takie mam. Ale przepustnice te pasuja do wielu innych tez modeli. Np w Burgmanie kiedys wymienialem, i sa te same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Sprawa nadal aktualna. Niestety, od GPZ-ta są całkiem inne gaźniki. Jedynie można by przerobić membrany. Ja poszukuję całych gaźników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panz Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 ... od GPZ-ta są całkiem inne gaźniki. Jedynie można by przerobić membrany... Podepnę się pod wątek z podobnym problemem. Szukam membran gaźnikowych do KZ440. Piszesz kolego, że jest opcja modyfikacji z GPZ. Na czym miałaby polegać "przeróbka"? Może gaźnik z KLE podpasuje? Ciekawostka - koszt membrany w Kawasaki 1055zł - 1szt :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturR1975 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam. Tak się składa, że posiadam na sprzedaż gaźniki od KLE500 z idealnymi membranami. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę pisać. Kompletne gaźniki oddam za 200,00 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi