Gość Bratek Opublikowano 6 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2002 Stoję właśnie przed wyborem motocykla, dotychczas dosiadałem jakieś MZ-etki, a ostatnio GS, mam dylemat co wybrać czy CB 750 '92 czy XJ 600 '94. Słyszałem pochlebne opinie o jednym i drugim ale też słowa przestrogi. Motor który kupię ma służyć do bliższej i dalszej turystyki. Co o tym sądzicie? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 6 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2002 Jeden i drugi motorek jest OK.Jak chcesz latać w trasy to pomyśl o owieffce :D Jeździłem kiedyś CB450 S i trasa 200 Km przy prędkości 110-140 Kmh była koszmarem. Podobnie będzie w CB 750 tak mi się wydaje.Zawsze będę za HONDĄ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2002 Opis CB 750 masz w Ś-M 11/2002. Jak mi podasz maila to Ci wyślę troche o XJ600, bo mi VX wysłał. Poszukaj też w Ś-M, jest opis w 06/2002. Ja stawiam na XJ 600.Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 16 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2002 Oba moto słyną z niezawodności i dojrza łości konstrukcji. Większa ojemność CB będzie jednak skutkowała wyższym momentem na niższych obrotach, a to jest ważne w turystyce. Owiewka oczywi ście też, ale to już pryszcz.Poza tym Honda jest najdoskonalsza technicznie (hydraulicznie regulowany luz zaworowy - samo się reguluje), ale i Yamaha słynie z długowieczności. Popatrz w dane techniczne, opisy i na stan modelu, który będziesz mógł kupić. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bratek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2002 :D Dzięki za dobre rady, przejrzałem to wszystko i właśnie dzisiaj dokonałem wybory :D padło na Honda CB750 '92 wyposażoną w kufry oraz torbę na zbiornik. Właśnie ją przywiozłem i jestem zadowolony (mało powiedziane) z zakupu. Jeszcze raz dzięki. Teraz jeszcze browarek i powoli przygototwuję sie do świąt. Pozdrawiam. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi