Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 (edytowane) Zobaczymy jak z pogodą i grafikiem.Postaram się być,jak coś to mogę kogoś zaplecakowac ;) Dobrze,że mi KITKA wczoraj przypomniałeś :D Edytowane 29 Sierpnia 2010 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KITKA Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 KITKA!!! Mam nadzieję że zmieniłeś tylną gumę:) , bo znowu będziemy jechać 40km/h. Spoko ! spoko ! Panowie :biggrin: ! Jeżeli znowu wypadnie mi Was poprowadzić obiecuje, że będzie teraz 45km/godz. :biggrin: i dziękuje Wam za :clap: :clap: :clap: z tej jazdy i zaufania jakim mnie obdarzacie w ponownym prowadzeniu Was do Falbog :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: ! ------------------------------------------ :crossy: Miłość do motocykli nie przemija, bo przemija tylko czas w którym żyjemy........ 29 sierpnia -19.32 Ja bym bardzo chetnie pojechala... gdybym miala motor :biggrin: a ze nie mam to coz.. tak czy siak postaram sie wplacic pare groszy, ale po wyplacie, bo narazie to sie sama zapozyczam u ludzi... :rolleyes: swoja droga to bardzo fajnie ze organizujecie takie akcje, powodzenia! :icon_biggrin: Jak widzę to masz w podpisie dwie miejscowości :icon_biggrin: My ruszamy z wylotu z Wa-wy :crossy: . Napisz coś więcej to może znajdziemy dla Ciebie transport, oczywiście jak nie przejdą Ci chęci na wyjazd z nami do D D Falbogach :icon_biggrin: Pozdrawiam :buttrock: ---------------------------------------------------- :crossy: Miłość do motocykli nie przemija, po przemija tylko czas w którym żyjemy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam wszystkich! (...) Mamy nadzieję, że stawimy się jak zwykle silną grupą. Florki Florek, podaj proszę ile dzieciaków jest w DD. Postaram sie załatwić jakieś słodycze i długopisy. Głupio by było jakby zabrakło dwóch długopisów czy lizaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nareszcie Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Florek, podaj proszę ile dzieciaków jest w DD. Postaram sie załatwić jakieś słodycze i długopisy. Głupio by było jakby zabrakło dwóch długopisów czy lizaków. Heja. 100 sztuk długopisów oraz notesy (możliwe, że A4) wymarudzę u siebie w firmie. Natomiast ma ktoś info dot. wieku dzieciaków? Tak, aby z prezentami trafić. I druga sprawa. Mój żólty, czterokołowy zgrzyt stoi aktualnie w warsztacie, i chociaż mam nadzieje, że do 11.IX go zrobią, to jednak różnie być może. Zatem czy mogę ew. komuś podrzucić wcześniej (tj. w przyszłym tyg.) fanty? Jeśli nie zrobią, to niestety raczej odpuszczę. :/ Dzięki i pozdro N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MidianOna Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Jak widzę to masz w podpisie dwie miejscowości :icon_biggrin: My ruszamy z wylotu z Wa-wy :crossy: . Napisz coś więcej to może znajdziemy dla Ciebie transport, oczywiście jak nie przejdą Ci chęci na wyjazd z nami do D D Falbogach :icon_biggrin: Pozdrawiam Przejsc napewno nie przejda, chyba ze cos waznego by mi wypadlo, a to tez sie nie zapowiada.. :icon_biggrin: chyba ze teoretyczny z prawa jazdy jako ze niedlugo koncze kurs, ale w sobote chyba go nie zrobia... (?). Niedawno sie przeprowadzilam do Warszawy, takze spokojnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Przejsc napewno nie przejda, chyba ze cos waznego by mi wypadlo, a to tez sie nie zapowiada.. :icon_biggrin: chyba ze teoretyczny z prawa jazdy jako ze niedlugo koncze kurs, ale w sobote chyba go nie zrobia... (?). Niedawno sie przeprowadzilam do Warszawy, takze spokojnie :) Termin samemu/ej się wybiera z wolnych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MidianOna Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Termin samemu/ej się wybiera z wolnych :D aaa :biggrin: myslalam, ze narzucaja jakis termin :icon_biggrin: ale bardzo fajnie w takim razie, czyli raczej napewno nic mi nie wypadnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 a tutaj masz na bieżąco terminy egzaminów http://www.word.waw.pl/index.php?id=99&lng=pl&s=99,43 powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KITKA Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 a myślałam, ze narzucają jakiś termin , ale bardzo fajnie w takim razie, czyli raczej na pewno nic mi nie wypadnie :) Witaj Midian :buttrock: Tak napisał powyżej Pozytywnie Zakręcony Wariat :icon_biggrin: cyt.......Zobaczymy jak z pogodą i grafikiem.Postaram się być, jak coś to mogę kogoś zaplecakować :icon_biggrin: Ten post edytował Pozytywnie Zakręcony Wariat 29.08.2010 - 12:36 Midian :clap: ! Masz okazję zabrać się z nami umawiaj się z nim na PW i masz transport z głowy. Jak sama widzisz zawsze można znaleźć podwózkę i na pewno będziesz miała powrót :icon :crossy: nie zmarnuj takiej okazji :clap: :icon! --------------------------------------------- :crossy: Miłość do motocykli nie przemija, bo przemija tylko czas w którym żyjemy.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) hejo, W tej chwili są 32 dzieciaki. Wiek od 8 miesięcy do 18 lat. Zawsze możemy przekazać rzeczy na ręce dyrekcji, oni już będę widzieli jak je rozdzielić. Nareszcie: W każdej chwili możesz podrzucić do mnie, a ja je zawiozę na miejsce. Florek Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez Florek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogo Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ciekawi mnie jaka będzie pogoda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irys. Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Ty się tak Goguś nie ciekaw :] Pogoda przecież zamówiona, będzie pięknie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogo Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm Twoja pogoda mówi że jedynie 11'go będzie jako taka pogoda a tak to sam deszcz ;p Ciekawe co z tego będzie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 4 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Mały update: Powoli dopinamy wszystko na ostatni guzik. -Jak zwykle ekipa z forda spisała się na medal. Zorganizowali mnóstwo rzeczy dla dzieciaków + zrobimy z nimi grilla coby dzieciaki nie padły nam z głodu. -Kręciołek udostępni nam zamki itd, zostaje tylko maszyna do waty cukrowej, którą trzeba naprawić - postaram się to zrobić w tym tygodniu. -Staram się jeszcze załatwić, żebyśmy mogli zobaczyć coś takiego: Fotka - ponadto złożyłem podanie w P&G i jest szansa, że dostaniemy od nich jakiś produkty Ponadto zapraszam wszystkich na spotkanie przed wyjazdowe w środę w klubie Crank (Racjonalizacji 7) o godzinie 19-tej. Jeśli chodzi o pogodę, to z tego co zapamiętał z lekcji matematyki, liczymy z równań różniczkowych nieliniowych II rzędu, więc długoterminowa to wróżenie z fusów :-p Pogoda zamówiona, zapłacona więc musi być git! Florek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Florek, zmień tylko ten "dom dzicka" Mnie to strasznie razi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi